Innovatie-starttraject

Vanuit PROFIT bieden wij 35 Zeeuwse bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector een duwtje in de rug met een persoonlijk innovatie-starttraject. Wat houdt het in? Een ervaren adviseur komt op bezoek in je bedrijf en werkt jouw idee uit tot een globaal innovatieplan. Dit plan kun je vervolgens bespreken tijdens ‘speed dates’ met experts op verschillende vakgebieden, zoals duurzaamheid, financiën en marketing. Op deze manier heeft jouw idee vorm gekregen en heb je een goede startpositie om daadwerkelijk te gaan innoveren. Aan dit innovatie-starttraject zijn geen kosten verbonden, deze worden volledig vergoed vanuit het project PROFIT. 

Meedoen? Klik hier voor meer informatie en inschrijven.

Inspiratietrips

In januari en februari organiseren we twee inspiratietrips naar ondernemers in de partnerregio's Essex, Kent, Pas-de-Calais, Belgische kust en Zeeland. Tijdens deze trips komen vragen aan de orde als 'hoe verhoog ik de bezettingsgraad', 'hoe stimuleer ik herhaalbezoek' of 'hoe vernieuw ik mijn bedrijf'. Deelname aan deze inspiratietrips is kosteloos, er is ruimte voor maximaal 30 deelnemers. Bekijk de flyer voor het gedetailleerde programma.

Innovatie-ideeën

Afgelopen jaar hebben ondernemers en gasten in Essex, Kent, Pas-de-Calais, Belgische kust en Zeeland samen ideeën ontwikkeld voor nieuwe producten, diensten en communicatie-activiteiten. Alle ideeën zijn uitgewerkt in de vorm van beknopte actieplannen. Laat u inspireren door deze ideeën, misschien kunt u het ook toepassen in uw bedrijf!

Over PROFIT

PROFIT is een internationaal project, gericht op het stimuleren van innovatie bij MKB-bedrijven in de toeristische en vrijetijdssector. In Zeeland wordt PROFIT uitgevoerd door Economische Impuls Zeeland en HZ University of Applied Sciences (Kenniscentrum Kusttoerisme). 

PROFIT wordt mogelijk gemaakt door een bijdrage van het Europese Interreg Twee Zeeën-programma, Provincie Zeeland en de gemeenten Goes, Schouwen-Duiveland en Veere.


www.profittourism.eu

Logo's alle organisaties profit.png