Wilt u ook meer weten over de bezoekers van Zeeland? Help ons dan om de ZeelandApp te promoten. 1.500 personen in de dataset is een mooi begin, maar om echt in te kunnen zoomen op regio’s is een veelvoud nodig. Dit betekent meer mensen die toestemming geven om hun GPS-locaties te delen, maar dus ook meer mensen die de ZeelandApp überhaupt gebruiken. Wij roepen daarom alle ondernemers op om de ZeelandApp te promoten bij hun gasten, bijvoorbeeld door een linkje naar de ZeelandApp mee te sturen in een reserveringsbevestiging, een link op hun website te plaatsen of de ZeelandApp flyer neer te leggen bij de receptie. Deze flyers kunt u kosteloos bestellen via: https://www.zakelijk.vvvzeeland.nl/drukwerk-bestelling (onder het kopje 'gratis').

Promotie ZeelandApp.jpg

Let wel: alleen het promoten van de App is voldoende, u hoeft het onderzoek niet te vermelden. Nadat iemand de ZeelandApp heeft gedownload, komt er na een tijdje vanzelf een pop-up die vraagt om toestemming voor het delen van data voor ons onderzoek. In de periode juli tot november worden opnieuw data verzameld over de GPS-locaties van gebruikers van de ZeelandApp. Een gebruiker kan op elk moment instappen.

Als dank maken wij voor u een rapportage over de bezoekers van uw bedrijf.

NB: Dit is echter alleen mogelijk als uw bedrijf bezocht is door minimaal 15 personen die de ZeelandApp gebruiken én data delen.