HZ opleiding Tourism Management zoekt opdrachtgevers

De opleiding Tourism Management van de HZ University of Applied sciences zoekt enthousiaste ondernemers voor een studentenopdracht. In het eerste jaar aan de opleiding gaan studenten in kleine groepjes aan de slag met het ontwikkelen van een nieuw product of een nieuwe dienst voor bedrijven in de vrijetijdssector. Hierbij maken zij onder andere gebruik van het Business model canvas en Value proposition canvas. Daarnaast krijgen ze les in finance en zaken als wet- en regelgeving.

Wat wordt gevraagd van de opdrachtgever

Opdrachtgevers geven op 7 februari (datum in overleg) een korte presentatie in het Engels over de opdracht/casus waar de studenten mee aan de slag gaan. Daarnaast wordt gevraagd een aantal keer gedurende het blok bereikbaar te zijn voor vragen van de studenten. In de achtste lesweek van het blok presenteren de studenten hun product/dienst aan de docenten en bedrijven middels een pitch. Daarnaast ontvangt de opdrachtgever een Engelstalig rapport met het idee, de financiële onderbouwing en consequenties aangaande eventuele wet- en regelgeving.

Voor de komende editie die begin februari start zijn we nog hard op zoek naar bedrijven/opdrachtgevers. Opgeven als opdrachtgever? Neem contact op met Karin Minderhoud via mind0021@hz.nl.