Aanjaagprogramma Innovatie Vrijetijdssector

Ondernemers in de vrijetijdssector kunnen bij ons terecht voor inspiratie, ondersteuning en financieringsmogelijkheden. Inspiratie delen wij o.a. in de vorm van meet-ups, evenementen, bedrijfsbezoeken, video’s en blogs. Elke maand staan hiervoor een nieuw thema centraal. Met in februari het thema toeristische mobiliteit.  In februari is er op verschillende manieren aandacht besteed aan toeristische mobiliteit. Hieronder vindt u een overzicht:

-         Nieuwsgierig of elektrisch rijden past bij uw bedrijf? Vraag een gratis proefrit aan en ervaar elektrisch rijden. Naast een testrit krijgt u ook een uitgebreide analyse van uw rittenprofiel en laadbehoefte en krijgt u antwoord op al uw vragen over elektrisch rijden. 

-         Hoe kunt u als ondernemer inspelen op de kansen die belevingsvervoer met zich meebrengen? Lees ons item waarin we in gesprek gaan met het jonge Zeeuwse bedrijf Arpafly en ontdek hoe zij inspelen op belevingsconcepten.

-         Een e-bike hub. Wat is het? En op welke manier draagt het bij aan de beleving van de regio? Wij gingen op bezoek bij Patrick Brakman en zijn e-bike hub in Cadzand. Bekijk de video en ontdek zijn verhaal.

-         Een belevingsconcept ontwikkelen? Ga in gesprek met HZ Kenniscentrum Kusttoerisme en krijg ondersteuning bij data-verzameling, conceptontwikkeling en monitoring. In deze korte video leggen zij uit op welke manier zij ondernemers helpen en waarom dit voor ondernemers erg waardevol kan zijn. 

Werken aan de toekomst

Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk alle inspiratievideo’s op impulszeeland.nl/live. Heeft u een vraag over de doorontwikkeling of innovatie van uw bedrijf? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder.

Footer logos.jpg