Aanjaagprogramma Innovatie Vrijetijdssector

Ondernemers in de vrijetijdssector kunnen bij ons terecht voor inspiratie, ondersteuning en financieringsmogelijkheden. Inspiratie delen wij o.a. in de vorm van meet-ups, evenementen, bedrijfsbezoeken, video’s en blogs. Elke maand staan hiervoor een nieuw thema centraal.

In de maand maart hebben wij op verschillende manieren aandacht besteedt aan verduurzaming in de toeristische sector. Bekijk onze items en vindt de inspiratie die bij jou past:

  • Het klimaat verandert. Maar hoe kunt u met uw bedrijf mee veranderen met de gevolgen van klimaatverandering? De inspiratiegids maakt de kansen inzichtelijk en geeft praktische voorbeelden.
  • Hoe kunt u verduurzaming meenemen in de toekomstplannen van uw bedrijf? Wij gingen op bezoek bij strandpaviljoen Basic Beach Bar in Renesse en vroegen welke stappen zij maken om hun bedrijf te verduurzamen.
  • Als jonge ondernemers een camping runnen én een grote verduurzamingsslag maken. Lora van den Hemel neemt ons mee in de inspirerende zoektocht van haar en haar vriend Max.
  • Zwembaden zijn grootverbruikers van energie. Maar een bestaand zwembad verduurzamen is een flinke uitdaging. Het Omnium in Goes is deze uitdaging aangegaan en vertelt hoe zij in de toekomst van het gas af willen.

Werken aan de toekomst van jouw bedrijf

Wilt u meer inspiratie? Of heeft u een idee voor een doorontwikkeling op uw bedrijf, maar zoekt u iemand die u een stap verder kan brengen? Wij helpen u graag verder. Footer logos.jpg