GedateerdOnderwerpen


Subprojecten

Project Startdatum Einddatum Samenvatting
Duurzaam Veere op de kaart 6 november 2017 Projecten die worden uitgevoerd in het kader van Science in Residence Veere worden hier letterlijk op de kaart gezet. Een nieuw project is snel op de kaart gezet: (1) aanmelden of registreren, (2) klik op de knop voeg project toe, (3) vul het formulier in, (4) klik op bewaar, en klaar!
Duurzame samenleving 14 oktober 2016 Dit is een overkopelend project waarin diverse onderzoeksprojecten op het gebied van duurzame samenleving in de gemeente Veere met elkaar worden verbonden. Het uitgangspunt is het duurzaamheidsplan 2017-2020
Haalbaarheidsonderzoek Watertaxi Veere 1 februari 2016 1 augustus 2016 De watertaxi langs het strand is een uniek concept in Nederland. Er bestaat een steeds grotere drang naar modernisatie, om zo een gebied goed op de kaart te zetten. Ook in de gemeente Veere is dit het geval. In de gemeente wordt er met de tijd meegegaan om zo het gebied interessant te houden voor bezoekers. De watertaxi zal langs de Veerse kustdorpen varen met per dorp een stoplocatie. Dit kan meewerken om de bezoekers enthousiast te houden, en om ze terug te laten komen naar het gebied. Naast de gemeente Veere zijn ook verschillende ondernemers geïnteresseerd in de watertaxi. Het grootste vraagstuk dat bestaat onder deze groep is of een watertaxi realistisch, en dus haalbaar is langs de kust van de gemeente Veere.
Ontwikkeling duurzaamheidsplan gemeente Veere 1 januari 2016 Duurzaamheidsplan van de gemeente Veere