(Nieuwe pagina aangemaakt met ' {{Identity |BB Identity Person=IKH PmK S5-2 }} {{Heading |Heading nl=Persoon met kanker (Identity S5-2) |Heading en=Person with cancer (Identity S5-2) }} {{Paragra...')
 
Geen bewerkingssamenvatting
 
(2 tussenliggende versies door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 11: Regel 11:
|Paragraph collapsible=Nee
|Paragraph collapsible=Nee
|Paragraph type=Text
|Paragraph type=Text
|Paragraph=De manier waarop het re-integratieproces wordt georganiseerd door de werkgever heeft direct invloed op de werknemer met kanker. Het bepaald onder meer met wie de werknemer contact heeft gedurende het verzuimtraject. Niet altijd zijn werknemers op de hoogte van de manier waarop dit proces is ingericht. Dit kan soms leiden tot onprettige situaties, bijvoorbeeld wanneer een externe verzuimconsulent contact opneemt met de werknemer zonder dat deze wist dat dit zou gebeuren.
|Paragraph=Wanneer je met een externe verzuimcoach te maken krijgt kan dit vragen bij je oproepen. Misschien komt het contact onverwacht en weet je niet goed wat je van die persoon moet verwachten. Het kan tevens zo zijn dat je twijfelt aan de onafhankelijkheid van deze persoon. Tenslotte kennen ze je niet persoonlijk en hebben alleen telefonisch contact wat jou mogelijk het gevoel geeft dat ze je situatie niet goed begrijpen.
 
<blockquote>
“Vanmiddag belde ik met mijn werkgever, reïntegratie-coach en tot slot met mijn casemanager bij de arbodienst. Tot nu toe hadden we een beetje een moeilijke verstandhouding. Zij vond mij waarschijnlijk veel te koppig en eigenwijs, ik werd doodmoe van het feit dat ze me steeds in een hokje probeerde te drukken waar ik niet in pas. Tijdens mijn burn-out wees ze me graag op mijn plichten en kon ze niet wachten tot ik weer gewoon ging werken. Nu het woord kanker valt zet ze per direct een dikke streep door mijn reïntergratie-traject. Na 1,5 jaar gepusht te zijn om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan, hoef ik nu helemaal niets meer te doen behalve beter te worden. Ik vind het bizar. Door één woord verandert alles terwijl ik me precies hetzelfde voel als gisteren.
</blockquote>
}}
}}

Huidige versie van 10 feb 2021 om 10:15

IKH Identity PmK S5-2
Person IKH PmK S5-2
Intention
Prepare plan
Reflect
Carry out
Concrete steps
Forced steps to comply
Trigger
Emotions
Mental condition
Acceptable quality of life
Desires
Concrete goals
Pressure to comply
External party
Execute protocol
External party goal




Wanneer je met een externe verzuimcoach te maken krijgt kan dit vragen bij je oproepen. Misschien komt het contact onverwacht en weet je niet goed wat je van die persoon moet verwachten. Het kan tevens zo zijn dat je twijfelt aan de onafhankelijkheid van deze persoon. Tenslotte kennen ze je niet persoonlijk en hebben alleen telefonisch contact wat jou mogelijk het gevoel geeft dat ze je situatie niet goed begrijpen.

“Vanmiddag belde ik met mijn werkgever, reïntegratie-coach en tot slot met mijn casemanager bij de arbodienst. Tot nu toe hadden we een beetje een moeilijke verstandhouding. Zij vond mij waarschijnlijk veel te koppig en eigenwijs, ik werd doodmoe van het feit dat ze me steeds in een hokje probeerde te drukken waar ik niet in pas. Tijdens mijn burn-out wees ze me graag op mijn plichten en kon ze niet wachten tot ik weer gewoon ging werken. Nu het woord kanker valt zet ze per direct een dikke streep door mijn reïntergratie-traject. Na 1,5 jaar gepusht te zijn om zo snel mogelijk weer aan het werk te gaan, hoef ik nu helemaal niets meer te doen behalve beter te worden. Ik vind het bizar. Door één woord verandert alles terwijl ik me precies hetzelfde voel als gisteren.”










Identity model.


Paragraph number = 1