PR 00515: verschil tussen versies

(Inhoud pagina toegevoegd)
Geen bewerkingssamenvatting
 
Regel 28: Regel 28:


====Deelnemen?====
====Deelnemen?====
Neem contact met Yvonne Vonk via {{Cite|resource=Resource Hyperlink 01442|name=y.e.vonk@hz.nl|dialog=process-linkwebsite-dialog}}{{Project BB config}}
Neem contact met Yvonne Vonk via {{Cite|resource=Resource Hyperlink 01442|name=y.e.vonk@hz.nl|dialog=process-linkwebsite-dialog}}
{{Project BB config}}
{{Project
{{Project
|Name=Engineering  - Software Engineering
|Name=2025-2026 - Engineering  - Software Engineering
|Part of=PR 00484
|Part of=PR 00484
|Start date=2025-09-01
|Start date=2025-09-01

Huidige versie van 18 dec 2024 om 09:27

Wat mag u van de studenten verwachten?

Studenten van de HZ University of Applied Sciences (HZ UAS) hebben een inspanningsverplichting, dat betekent dat wordt verwacht dat zij gemotiveerd aan de slag gaan. Studenten werken tijdens één semester van begin september tot eind januari (ongeveer 20 lesweken) in groepsverband aan een opdracht gelinkt aan jouw organisatie.

What's in it for you?

Deelname aan dit projectvak biedt een mooie kans om als organisatie in beeld te komen bij studenten. Dé kans om een visitekaartje af te geven en ook in de toekomst met onze studenten aan de slag te gaan middels vervolgprojecten, nieuwe projecten, stages of zelfs toekomstig medewerkers. Daarnaast leren onze studenten om met een frisse en innoverende blik naar vraagstukken te kijken en hierop aanbevelingen te doen voor het werkveld.

Hoe worden de studenten begeleid vanuit de HZ UAS?

De studenten zijn vierdejaars studenten die ervaring hebben met het werken voor een (externe) opdrachtgever. Tijdens het vak krijgen de studenten op donderdagen verdiepende lessen van hun docenten, is er ruimte ingeroosterd om met hun groepje aan het werk te gaan en is de begeleid docent bereikbaar voor vragen.             

Algemene informatie / Wat wordt er van u verwacht?

  • De projectcourse vindt plaats van september 2025 tot en met januari 2026
  • Wij vragen jou een onderwerp aan te dragen waar 4-5 studenten voor ongeveer 200 uur mee aan de slag kunnen.
  • Je bent gedurende het gehele semester wekelijks goed bereikbaar voor tussentijdse vragen van studenten. Dit kan via de e-mail, telefoon, Teams-meetings etc. Wij gaan ervan uit dat studenten ongeveer eens per twee weken aan afspraak willen inplannen.
  • Wij vragen jouw betrokkenheid tijdens onderstaande programmaonderdelen. De data worden net voor de zomer gecommuniceerd wanneer het rooster voor het nieuwe schooljaar rond is.
    • Startbijeenkomst: De studenten hebben in de eerste week van september een inhoudelijke kick-off het is belangrijk dat zij zo snel mogelijk na deze start een afspraak hebben om kennis te maken met jou als opdrachtgever.
    • Official Demo / Client meeting: Eind oktober dienen de studenten een meeting in te plannen van 1-1,5 uur. Bij deze meeting zijn zowel de studenten en coach als jij als opdrachtgever aanwezig. De studenten staan aan de lat om deze afspraak in te plannen. De locatie (bij het bedrijf of op de HZ) wordt in samenspraak gekozen.
    • Eindpresentaties: Eind januari 2026 vinden de eindpresentaties plaats. Tijdens de eindpresentaties worden opdrachtgevers actief betrokken bij de vragenronde. Mochten de studenten een herkansing nodig hebben, dan wordt een herkansing een week later gepland.

Wat leveren de studenten op?

De studenten leveren een product/prototype op waarvoor ze worden beoordeeld.

Gegevensbescherming

We proberen ervoor te zorgen dat alle door u verstrekte gegevens niet openbaar worden. Onze eis aan de studenten is dat alle code en documentatie wordt opgeslagen in een afgeschermde omgeving binnen een publieke website (github.com). We kunnen echter niet garanderen dat de code en documentatie voor niemand anders inzichtelijk is/gaat worden in de toekomst. We verzoeken u om er zelf zoveel mogelijk rekening mee te houden, bijvoorbeeld door privacygevoelige gegevens te anonimiseren. Wij kunnen daarbij helpen. Mochten er vanuit uw organisatie nog aanvullende verwachtingen zijn omtrent data, kunt u dit bespreken met Stephan de Nijs (stephan.de.nijs@hz.nl).

Link met Sustainable Development Goals

In het instellingsplan van de HZ hebben we het statement bijdragen aan een betere wereld opgenomen. Bij het samenstellen van de casuïstiek zijn wij dan ook actief op zoek naar casussen waarbij een koppeling kan worden gemaakt met één of meer Sustainable Development Goals (SDGs). Middels het projectformat wat wij als leidraad voor de opdracht gebruiken, wordt gevraagd naar de raakvlakken van de opdracht ten opzichte van de SDGs.

Deelnemen?

Neem contact met Yvonne Vonk via y.e.vonk@hz.nl






























Referenties