Deze pagina biedt een eenvoudige bladerinteractie voor het vinden van entiteiten met een eigenschap met een bepaalde waarde. Andere beschikbare zoekinteracties zijn de zoekpagina voor pagina-eigenschappen en de zoekopdrachtbouwer.

Op eigenschap zoeken

Een lijst van alle pagina's met de eigenschap "Profile text" met waarde "LC_00044". Omdat er een beperkt aantal resultaten is, worden ook nabije waarden weergegeven.

Hieronder staan 25 resultaten vanaf #1.

(vorige 50 | volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.


    

Lijst van resultaten

  • Collin Bohncke  + (Ik heb mijn Bachelor of Applied Science afIk heb mijn Bachelor of Applied Science afgerond met een specialisatie in Life Science, daarna heb ik mijn bachelor en master in het onderwijs behaald in de richting Scheikunde. Ik heb 11 jaar op een privéschool gewerkt als docent Scheikunde, Natuurkunde en Informatica en ben de laatste 5 jaar de conrector van de school geweest. Ik ben erg enthousiast om twee dagen per week deel uit te maken van het lectoraat Delta Power. Naast mijn werk voor Delta Power werk ik voor University Collage Roosevelt als Engineering support officer robotics and electronics. In mijn vrije tijd houd ik een rifaquarium en ben ik vaak te vinden bij de roeivereniging R.V. Honte (Odin voor studenten).reniging R.V. Honte (Odin voor studenten).)
  • Ilona Borremans-Malm  + (Ilona Borremans – Malm is docent bij HZ UnIlona Borremans – Malm is docent bij HZ University of Applied Sciences.</br></br></br>‘Als opleidingsadviseur merkte ik veel te weten van de psychiatrie, maar weinig te weten over hoe mensen nu het beste kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen.’ </br></br></br>Voordat Ilona startte als docent Social work aan HZ University of Applied Sciences heeft ze ruim twintig jaar in de psychiatrie gewerkt. Ze had hier verschillende functies, van activiteitenbegeleider tot afdelingsleider, en werd uiteindelijk praktijkopleider. Haar opleiden beviel zo goed dat ze de overstap naar onderwijs gemaakt heeft.</br></br>Ilona heeft een bachelor Psychosociaal werk en dienstverlening en een master Social work in Nijmegen gedaan en een tweede master Opleiding- en onderwijswetenschappen in Antwerpen gevolgd. Die laatste heeft ze in 2023 afgerond met een onderzoek naar de perceptie van hoge-schooldocenten van de gebruiksvriendelijk- en bruikbaarheid van online hoorcolleges in combinatie met face-to-face onderwijs in de opleidingen Verpleegkunde, pabo, Social work en Pedagogiek van de HZ University of Applied Sciences.</br></br>Online leeractiviteiten zullen in de toekomst van het hoger onderwijs een grotere rol spelen. Er is echter weinig bekend over de vraag hoe docenten dit type onderwijs zelf ervaren en Ilona heeft daar onderzoek naar gedaan. Zij zag dat de acceptatie van technologie en de onderwijsovertuiging belangrijke beïnvloedende factoren zijn voor het daadwerkelijke gebruik. De respondenten zagen wel de mogelijkheden van bijvoorbeeld online hoorcolleges, met name gericht op kennisoverdracht, maar de mate waarin zij die als bruikbaar ervoeren, verschilde. Vooral de kleine groep respondenten die zich onzeker voelde over zijn digitale vaardigheden, vermeed het gebruik van online leeractiviteiten. Daarnaast lijkt er een verband zichtbaar tussen de mate van acceptatie en de onderwijsovertuiging. Alle respondenten gaven aan behoefte te hebben aan verdere professionalisering in zowel de technologische mogelijkheden van als didactische vaardigheden bij online leeractiviteiten.</br></br>In 2024-2025 is Ilona onderzoeksambassadeur van de opleiding Social Work en stapt ze in een onderzoek van het lectoraat Ouderenzorg van het University College Roosevelt naar de effecten van onderwijs met behulp van virtual reality. onderwijs met behulp van virtual reality.)
  • Ineke Nelissen  + (Ineke Nelissen is kinder- en jeugdpsycholoIneke Nelissen is kinder- en jeugdpsycholoog en gespecialiseerd in positieve psychologie. Zij is werkzaam als overkoepelend gedragswetenschapper bij Stichting Respont en als schoolpsycholoog op VSO de Argo in Terneuzen en Hulst. Daarnaast heeft zij een praktijk voor kind & jeugdpsychologie in Made. Als gedragswetenschapper binnen Stichting Respont en op VSO de Argo levert Ineke een bijdrage aan het voorbereiden van kinderen en jongeren met een specifieke onderwijsbehoefte. Het gaat hierbij om kinderen en jongeren die een ‘extra steuntje in de rug’ nodig hebben om hun talenten optimaal te kunnen ontplooien. Hierbij ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling, kwalificatie (het verkrijgen van een diploma, het doorstromen naar een vervolgopleiding en/of het begeleiden naar de arbeidsmarkt of de dagbesteding) en socialisatie (optimaal kunnen functioneren in de samenleving). Stichting Respont biedt haar leerlingen een passend ontwikkelings-, opbrengst- en toekomstgericht onderwijsprogramma. Dit programma wordt gevolgd binnen een leeromgeving die de ontwikkelingsmogelijkheden optimaal stimuleert en die leerlingen volledig tot hun recht laat komen. Met haar bijdrage aan het Lectoraat Onderwijsexcellentie Voortgezet Onderwijs wilt Ineke een bijdrage leveren aan het uitwisselen en delen van expertise en ervaring op het gebied van onderwijsontwikkeling tussen het regulier onderwijs en de scholen van Stichting Respont. Ineke is niet werkzaam voor de HZ University of Applied Sciences, echter wel verbonden aan het HZ-lectoraat Onderwijsexcellentie Voortgezet Onderwijs als onderzoeker.ellentie Voortgezet Onderwijs als onderzoeker.)
  • Ingrid Snijders  + (Ingrid is als senior-onderzoeker verbondenIngrid is als senior-onderzoeker verbonden aan het lectoraat Healthy Region.</br></br>In 2021 is Ingrid gepromoveerd aan de Universiteit Utrecht. In haar proefschrift gaat zij uit van de Social Exchange Theory/sociale psychologie en past zij ideeën vanuit de relatie and services management literatuur toe in het hoger onderwijs. Het onderliggende onderzoeksvoorstel is beloond met de NWO-Promotiebeurs voor Leraren (Grantnumber 023.006.035). Ingrid heeft op verscheidene internationale congressen zoals ICCMI, AERA, EARLI, BISTOPS en ECP haar onderzoeksartikelen gepresenteerd die in internationale wetenschappelijke tijdschriften zijn gepubliceerd.</br>Zij heeft ruime ervaring in het onderwijs zoals in haar rol als coördinator studieloopbaancoaching, docent service management, vormgever van de cursus Onderzoeksvaardigheden en afstudeerbegeleider van studenten in het sociaal en economisch cluster.</br>Met een voorliefde voor het doen van onderzoek is Ingrid altijd nieuwsgierig naar nieuwe, innovatieve onderzoekprojecten op het gebied van relatievorming, sociale interactie, engagement, kwaliteitsdenken en samenwerking en gedragsbeïnvloeding. Daarbij maakt zij graag verschillende crossovers in theorie en tussen onderwijs, onderzoek en praktijk.n tussen onderwijs, onderzoek en praktijk.)
  • Irene Fierloos  + (Irene heeft een achtergrond in interdiscipIrene heeft een achtergrond in interdisciplinaire sociale- en gezondheidswetenschappen en is bezig met de afronding van haar PhD bij de afdeling Maatschappelijke Gezondheidszorg van het Erasmus MC. Sinds april 2021 werkt ze als onderzoeker op het ‘I Know How’ project van de onderzoeksgroep EVM. In dit project wordt een interactieve digitale tool ontwikkeld voor én door werknemers met kanker en hun werkgevers om regie over het re-integratieproces te versterken. De tool zal de komende jaren worden geëvalueerd.</br> </br>Irene zoekt naar verbinding tussen wetenschap, beleid én praktijk. Door nauw samen te werken met de doelgroep worden er vernieuwende onderzoeksvragen gesteld. Zo blijft wetenschappelijke kennis niet bij een rapport, maar draagt het bij aan het vinden van vernieuwende oplossingen die daadwerkelijk een verschil maken in de praktijk.rkelijk een verschil maken in de praktijk.)
  • Iris van de Velde  + (Iris van de Velde is onderzoeker bij het lIris van de Velde is onderzoeker bij het lectoraat Healthy Region en docent bij de opleiding Verpleegkunde aan de HZ.</br></br>Naast deze functie is Iris ook lid van de raad van toezicht bij Stichting Ouderenzorg Noord Beveland (SONB) en trainer Positieve Gezondheid in samenwerking met Co-Engaged, inzetbaar voor de kerngezond gemeenten in Zeeland. In 2011 heeft Iris haar hbo verpleegkunde opleiding afgerond en heeft daarna in diverse gezondheidszorginstellingen gewerkt (ziekenhuis, verpleeghuis en thuiszorg). In 2014 is Iris na het behalen van de opleiding verplegingswetenschappen gestart als docent verpleegkunde op de HZ. </br>Een jaar later is Iris aangesloten bij het lectoraat Healthy Region. Dit met het idee om de verbinding tussen onderwijs en onderzoek meer te integreren. </br>Sindsdien werkt Iris in de combinatiefunctie van docent-onderzoeker binnen de HZ. Haar interesses liggen vooral op Positieve Gezondheid, preventie en gezondheidsbevordering, maar ook op het gebruik van technologie in de zorg en het interprofessioneel samenwerken binnen en buiten de gezondheidszorg. Iris draagt graag bij aan maatschappelijke vraagstukken, het liefst regionaal om de eigen regio gezonder, vitaler en leefbaarder te maken.gezonder, vitaler en leefbaarder te maken.)
  • Iris Scherphof  + (Iris' meest recente project is #ZLDjongereIris' meest recente project is #ZLDjongeren&cultuur, een kwalitatief onderzoek onder kinderen en jongeren in Zeeland over hun cultuurbeleving. Dat ligt in de lijn van haar MA Algemene Cultuurwetenschappen en werk in de cultuursector. Maar er zijn meer interesses! Ze verdiept zich ook graag in thema's in het sociale domein, onder andere in de Zeeuwse leefomgeving van jongeren.ndere in de Zeeuwse leefomgeving van jongeren.)
  • Jaco de Smit  + (Jaco de Smit is fysisch geograaf en ecolooJaco de Smit is fysisch geograaf en ecoloog met een specialisme in biofysische interacties en morfologie van kustecosystemen. </br></br>In 2016 is hij afgestudeerd als fysisch geograaf richting de hydrodynamiek en het sedimenttransport van rivier- en kustsystemen aan de Universiteit Utrecht. Hierna heeft hij zijn promotieonderzoek gedaan bij het NIOZ in Yerseke. </br>Zijn PhD-project richtte zich op 1) het kwantificeren van het effect van vegetatie en bodemdieren op de sedimenstabiliteit en 2) het extrapoleren daarvan om de ecosysteemstabiliteit te kunnen voorspellen. Hierbij gebruikte hij een combinatie van innovatieve experimenten met veldstroomgoten en de analyse en extrapolatie van hydrodynamische gegevens zoals golven, stroming en getij. Na zijn promotieonderzoek bleef hij bij het NIOZ als onderzoeker naar wegspoelrisico’s van commerciele mosselbedden in de Waddenzee. </br>In 2022 is Jaco bij de Building with Nature-onderzoeksgroep van de HZ gekomen als onderzoeker-docent. Sinds 2023 is hij coördinator. Hij werkt aan een grote verscheidenheid van onderzoeksprojecten, zoals bijvoorbeeld ecologisch veldonderzoek naar wierbedekking, meten en modelleren van stroming en golven, GIS-onderzoek naar vogelfoerageergeschiktheid, en onderzoek naar de implementatie van Building with Nature maatregelen.atie van Building with Nature maatregelen.)
  • Jan Maas  + (Jan is in 2017 toegetreden tot het lectoraJan is in 2017 toegetreden tot het lectoraat Delta Power als docent-onderzoeker. Hij heeft daarvoor bijna dertig jaar gewerkt bij energiebedrijf DELTA in diverse functies op het gebied van opwekking en transport van elektriciteit.</br>Hij houdt zich vooral bezig met de onderzoeksgebieden energie uit water en waterstof. Jan is per mei 2024 uit dienst getreden bij de HZ.er mei 2024 uit dienst getreden bij de HZ.)
  • Janneke Jol  + (Janneke is coördinator Kenniscentrum KusttJanneke is coördinator Kenniscentrum Kusttoerisme.</br></br>Plannen, organiseren, overzicht houden en ontzorgen. Dat zijn de taken van Janneke bij het kenniscentrum. Ze ondersteunt haar collega’s bij uiteenlopende projecten: van de organisatie van een evenement, tot het plannen van een meeting en van de voorbereiding van een visitatie tot projectplanning. </br>Een van haar passies is reizen, met name in Europa en dan in het bijzonder Scandinavië, Schotland en de Alpen.zonder Scandinavië, Schotland en de Alpen.)
  • Jasper van Houcke  + (Jasper van Houcke is lector en senior-ondeJasper van Houcke is lector en senior-onderzoeker bij onderzoeksgroep Aquaculture in Delta Areas. Hij werkt sinds 2005 voor de onderzoeksgroep en focust zich op binnendijkse aquacultuur met organismen zoals algen, schelpdieren, zagers en vis.</br></br>Na zijn studie aquatische ecotechnologie aan HZ University of Applied Sciences heeft hij een master Aquacultuur aan de Universiteit Gent afgerond. Daarna is hij gepromoveerd aan Wageningen University. Titel van zijn onderzoek was ‘Biochemical composition, volatile organic compounds, sensory and consumer evaluation of Pacific cupped oysters during land-based refinement’. Hij heeft onderzocht of je de smaak en kwaliteit van oesters op het land kunt beïnvloeden door het voer.</br>Zijn expertise ligt op de gebieden aquacultuur, schelpdiercultuur, seafood-onderzoek, sensory onderzoek, consumentenonderzoeken, integrated multi-trophic aquaculture, feed and live feed, productiesystemen en recirculatiesystemen.</br>Sinds juni 2021 is Jasper tevens leading lector van het Applied Research Centre Technology Water Environment (ARC TWE). Onder dit ARC vallen de tien technische lectoraten van de HZ.n de tien technische lectoraten van de HZ.)
  • Jasper van den Heuvel  + (Jasper van den Heuvel is docent-onderzoekeJasper van den Heuvel is docent-onderzoeker bij het lectoraat Resilient Deltas.</br></br>Hij is werkzaam bij de HZ sinds 2017. Daarnaast werkt Jasper als docent-onderzoeker in het practoraat Water bij Scalda. </br>Binnen de onderzoeksgroep Resilient Deltas zijn de thema’s klimaatverandering en klimaatadaptatie de basis van veel werkzaamheden binnen projecten. Jasper heeft bijgedragen aan projecten als BPIKA, VIVD en KARZ. Tot zijn werkzaamheden behoren de ruimtelijke en sociale uitdagingen in zowel de stedelijke omgeving als het landelijk gebied. Jasper begeleidt ook studenten in projecten tijdens hun studie. </br>Hij heeft in Wageningen de master Opleiding Watermanagement met een internationale focus gestudeerd. Internationale inzichten samenbrengen met kennis in Nederland is belangrijk voor de sector, zo zegt hij.is belangrijk voor de sector, zo zegt hij.)
  • Jean-Marie Buijs  + (Jean-Marie Buijs is associate lector bij oJean-Marie Buijs is associate lector bij onderzoeksgroep Resilient Deltas. Hij werkt bij de HZ sinds 2013. Jean-Marie geeft ook les in Delta Management en toegepast onderzoek. </br></br>Binnen de onderzoeksgroep richt hij zich voornamelijk op de relatie tussen governance en de veerkracht van deltagemeenschappen. In het onderzoek past hij inzichten toe vanuit zijn promotieonderzoek in openbaar bestuur dat hij deed aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. </br>Bij Resilient Deltas brengt Jean-Marie niet alleen kennis over governance, maar ook expertise van zijn actieve betrokkenheid in de leefbaarheid van lokale gemeenschappen in.leefbaarheid van lokale gemeenschappen in.)
  • Jeroen Vreeke  + (Jeroen heeft na zijn opleiding sportmanageJeroen heeft na zijn opleiding sportmanagement vijftien jaar gewerkt in de horeca automatisering in de functies als service engineer, accountmanager en operationeel manager. Jeroen weet hierdoor wat projectmatig werken inhoudt en vindt door zijn brede werkervaring snel raakvlakken met de verschillende opleidingen binnen zijn domein. In zijn rol als accountmanager spart hij graag met zowel docenten als professionals uit het werkveld om zo tot de leukste connecties te komen. Dat dit vaak gepaard gaat met een kijkje in de keuken bij zeer uiteenlopende bedrijven is voor Jeroen een groot pluspunt.drijven is voor Jeroen een groot pluspunt.)
  • Jeroen van Beers  + (Jeroen van Beers is een assetmanagement-prJeroen van Beers is een assetmanagement-professional met meer dan 25 jaar ervaring in de olie, gas en chemische industrie. Hij heeft de ambitie om assetmanagement naar een hoger niveau te tillen door de kwaliteit van de informatie te verhogen en waarde te halen uit geïntegreerde data-analyses. </br></br>Naast onderzoeker is Jeroen docent Assetmanagement en Materiaalkunde en is hij betrokken bij de opleidingen Industrial Engineering and Management, Engineering en Maritiem Officier. </br>Ook is hij een ervaren auditor van asset- en veiligheidsmanagementsystemen voor 'best-in-class performance evaluations', een IRCA-gecertificeerd auditor op kwaliteitsmanagementsystemen en gekwalificeerd docent en coach voor professionals uit de industrie en universitair afgestudeerden. industrie en universitair afgestudeerden.)
  • Jessica Melker  + (Jessica Melker is onderzoeker bij het lectJessica Melker is onderzoeker bij het lectoraat Excellence and Innovation in Education.</br></br></br>‘Goed onderwijs kan niet zonder lerende en onderzoekende docenten.’</br></br></br>Jessica heeft Nederlandse taal- en letterkunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Ze heeft daar een historisch literatuuronderzoek gedaan naar Cojo, Mentor en Present: drie tot slaaf gemaakten die van 3 op 4 september 1832 een brand veroorzaakten in Paramaribo. Vervolgens heeft ze enkele jaren gewerkt op de literatuurafdeling van het boekenpaleis Scheltema in Amsterdam, waarna ze de lerarenopleiding Nederlands aan de Vrije Universiteit gedaan heeft.</br></br>Ze heeft zeventien jaar het vak Nederlands gegeven aan verschillende voorgezet onderwijsscholen. Daarbij vond ze het altijd belangrijk om samen met collega’s onderzoek te doen naar de uitdagingen die ze in dat onderwijs tegenkwam. In 2021 verhuisde ze naar Zeeland en in 2024 maakte ze vanuit het onderwijs de overstap naar onderzoek en ze startte als onderzoeker aan HZ University of Applied Sciences.</br></br>Binnen het lectoraat Excellence and Innovation in Education is Jessica als ondersteuner betrokken bij verschillende onderzoeken.r betrokken bij verschillende onderzoeken.)
  • Jethro Waanders  + (Jethro Waanders werkt als applicatiebeheerJethro Waanders werkt als applicatiebeheerder bij de onderzoeksgroep Expertise and Valorisation Management. Hij werkt aan de wiki-omgevingen (projectenportfolio.nl en deltaexpertise.nl), het expertisemanagement en aan het onderhoud en de uitbreiding van de wiki-software. Jethro heeft ruime ervaring als ontwikkelaar en meegewerkt aan een groot aantal projecten bij zowel ICT-bedrijven als verschillende overheden in Zeeland.en als verschillende overheden in Zeeland.)
  • Joachim de Keijzer  + (Joachim de Keijzer heeft ruim twintig jaarJoachim de Keijzer heeft ruim twintig jaar werkervaring. Hij is betrokken geweest bij een grote diversiteit aan civieltechnische en bouwkundige projecten. Op de HZ geeft hij als docent-onderzoeker binnen de opleiding Civiele Techniek invulling aan de praktische toepassing van wetenschap en techniek in civieltechnische projecten.</br></br>Als adviseur en constructeur bestonden zijn werkzaamheden onder andere uit het ontwerpen en berekenen van bruggen, tunnels, kademuren, steigers, remmingwerken, stuwen, loodsen, kantoren, scholen, ziekenhuizen en appartementencomplexen.</br></br>Joachim is een gedreven en enthousiaste teamspeler met sterke communicatieve vaardigheden. Door zijn grote inhoudelijke kennis en ervaring doorziet hij de belangrijkste risico’s van een project en weet deze goed te beheersen.en project en weet deze goed te beheersen.)
  • Jolanda van Overbeeke  + (Jolanda is afgestudeerd sociologe en sindsJolanda is afgestudeerd sociologe en sinds 2005 werkzaam als onderzoeker. Ze focust vooral op data in de breedste zin van het woord en ziet het als een uitdaging om cijfers te vertalen naar een breed publiek. Jolanda heeft veel ervaring met monitoring en houdt zich graag bezig met communicatie, kwaliteit en vernieuwing.et communicatie, kwaliteit en vernieuwing.)
  • Jolene Cijsouw  + (Jolene Cijsouw is onderzoeker bij het lectoraat Data Science en docent HBO ICT)
  • Joost Vette  + (Joost Vette studeerde Industrieel OntwerpeJoost Vette studeerde Industrieel Ontwerpen aan de TU Delft, met een focus op circulaire materialen en 3D-printen. Voor zijn thesis ontwikkelde hij een 3D-printmateriaal uit Zeeuwse mosselschelpen, als voorbeeld van de potentie van 3D-printen in een lokale, circulaire economie. </br>Na zijn studie werkte hij als ontwikkelaar van circulaire materialen bij Bureau Waardenburg en momenteel bij de start-up Fungalogic. Fungalogic heeft als doel het ontwikkelen van mycelium composieten uit Nederlandse biomassa restromen voor toepassingen in de bouw.</br>Vanaf september 2018 is Joost in dienst bij de HZ, als docent bij de opleiding Bouwkunde en junior onderzoeker en projectleider bij het lectoraat Biobased Bouwen. Zijn onderzoek richt zich voornamelijk op het ontwikkelen en vermarkten van mycelium composieten.en en vermarkten van mycelium composieten.)
  • Jouke Heringa  + (Jouke Heringa is sinds 1995 werkzaam bij dJouke Heringa is sinds 1995 werkzaam bij de opleiding Water Management - Aquatische Ecotechnologie. Ook is hij betrokken bij de onderzoeksgroep Aquaculture in Delta Areas en bij Delta Platform.</br></br>Zijn hoofdwerkzaamheden zijn het onderzoeken en adviseren van de projectmedewerkers en onderzoekers, het onderhouden van het externe netwerk van praktijkgericht (aquacultuur)onderzoek en het verbinden van initiatieven in de Zuidwestelijke Delta en Noordzee.</br>Zijn expertise ligt op de gebieden binnendijkse en buitendijkse aquacultuur, Integrated Multi-Trophic Aquaculture, waterkwaliteit, aquatische ecologie, modellering.aliteit, aquatische ecologie, modellering.)
  • Judith van Poppel  + (Judith van Poppel werkt als docent-onderzoJudith van Poppel werkt als docent-onderzoeker voor het lectoraat Healthy Region. Daarnaast is zij werkzaam als docent bij de internationale opleiding Tourism Management (Associate Degree en bachelor) en de nieuwe opleiding Food & Gastronomy (Associate Degree), die zij mede heeft ontwikkeld. </br>Binnen Tourism management coördineert ze het afstuderen en de voorbereidende module Applied Research Projects. Hierbij doorlopen studenten de hele cyclus van onderzoek voor een echte (internationale) opdrachtgever uit de toeristische sector. Judith is met name betrokken bij internationale en regionale projecten, die een welke een crossover zijn tussen toerisme, vrije tijd, gastvrijheid, voeding en gezondheid. </br>Onderwerpen als vitaliteit, wellness, wellbeing en food zijn een rode draad binnen haar projecten. Soms met een focus - de bezoeker, gast of toerist - maar het perspectief kan ook vanuit de medewerker zijn. Bijvoorbeeld voor de afdeling HZ Vitality waarbij een nauwe samenwerking is met de afdelingen HZ Sport en PO&O om een passend aanbod te kunnen bieden voor medewerkers en studenten van HZ University of Applied Sciences. Studentenwelzijn is een project waarbij multidisciplinair wordt samengewerkt om dit te optimaliseren, uiteraard inclusief een studentenwerkgroep om co-creatie te waarborgen.en studentenwerkgroep om co-creatie te waarborgen.)
  • Katleen Vallons  + (Katleen Vallons werkt sinds 1 april 2024 aKatleen Vallons werkt sinds 1 april 2024 als onderzoeker bij de onderzoeksgroep Marine Biobased Chemie. Haar onderzoek focust zich op de ontwikkeling van gezonde en duurzame voeding met behulp van lokale bronnen en reststromen.</br></br>Ze studeerde af als bio-ingenieur aan de Katholieke Universiteit in Leuven en promoveerde aan de University College Cork waar ze onderzoek deed naar de ontwikkeling van textuur in glutenvrij brood door eiwitcross-linking. Haar expertise op de relatie tussen de kwaliteit van een voedingsproduct, de productieprocessen en ingrediënten heeft ze de volgende jaren verder ontwikkeld tijdens haar rol als onderzoeker en projectmanager bij TNO.</br></br>Vervolgens heeft Katleen voor Zeelandia en Barry Callebaut gewerkt als R&D-manager waar ze fundamentele kennis heeft leren omzetten in praktijkoplossingen en innovatieve producten.</br></br>Ze wil met behulp van praktijkgericht onderzoek de voedseltransitie in Zeeland versnellen en gezond en duurzame voeding beschikbaar maken voor iedereen.rzame voeding beschikbaar maken voor iedereen.)
  • Klaas Timmermans  + (Klaas R. Timmermans is gespecialiseerd in Klaas R. Timmermans is gespecialiseerd in het begrijpen van de rol van zeewieren in het mariene milieu, inclusief de mogelijkheden voor zeewierbiomassa als bron voor duurzaam voedsel en energie voor de toekomst.</br></br>Hij behaalde zijn doctoraal Biologie (cum laude) aan de Universiteit van Amsterdam in 1986. Van 1986-1991 promoveerde hij op de effecten van spoormetalen op Chironomidenlarven (Universiteit van Amsterdam). In 1991 verdedigde hij zijn proefschrift getiteld 'Trace metal ecotoxicokinetics of chironomids'.</br>Vanaf 1991 is Klaas Timmermans werkzaam als (senior) wetenschapper bij het Koninklijk Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ), eerst binnen de afdeling Mariene Chemie en Geologie, van 2008 tot en met 2016 bij de afdeling Biologische Oceanografie en vanaf 2016 als afdelingshoofd bij de afdeling Estuariene en Deltasystemen van het NIOZ in Yerseke.</br>Per 1 september 2014 is Klaas Timmermans benoemd tot honorair hoogleraar Mariene Planten Biomassa in de vakgroep Ocean Ecosystems in ESRIG: Energy and Sustainability Research Institute Groningen aan de Rijksuniversiteit Groningen (Faculteit Science and Engineering).</br>Sinds juni 2019 is hij lector Aquaculture in Delta Areas aan HZ University of Applied Sciences.</br>Per 1 september 2014 is Klaas Timmermans benoemd tot honorair hoogleraar Mariene Planten Biomassa in de vakgroep Ocean Ecosystems, met in ESRIG, Energy and Sustainability Research Institute Groningen aan de Rijksuniversiteit Groningen (Faculteit Science and Engineering).</br>Sinds juni 2019 is hij lector Aquacultuur aan de HZ University of Applied Sciences, Vlissingen.niversity of Applied Sciences, Vlissingen.)
 (LC_00044)
  • Lennart Zoeter  + (Lennart Zoeter werkt sinds 2019 als onderzLennart Zoeter werkt sinds 2019 als onderzoeker bij het lectoraat Biobased Bouwen.</br></br>Als student was hij ook al op HZ University of Applied Sciences te vinden bij de opleiding Engineering. Hij studeerde af in de richting Design & Innovation (Product Design) op een onderzoek naar het 3D-printen van PHBV, een materiaal dat zeer goed biologisch afbreekbaar is.</br>Naast materiaalontwikkeling om PHBV geschikt te maken voor 3D-printen ontwierp hij een biologisch afbreekbaar bijenhotel om de mogelijkheden te laten zien van 3D-printen in combinatie met PHBV.</br>Als onderzoeker bij de onderzoeksgroep houdt hij zich bezig met het ontwikkelen van biobased materialen, productontwerp en recycling van onder meer (thermoset)composieten. Lennart wordt vooral enthousiast van het werken met studenten in toegepast onderzoek én het ontwerpen van producten voor de markt om de toegevoegde waarde van biobased materialen te laten zien. waarde van biobased materialen te laten zien.)
  • Lies Hamelink  + (Lies Hamelink is onderzoeker op het gebiedLies Hamelink is onderzoeker op het gebied van Watertechnologie. Zij studeerde in 2020 af met een Bachelor Aquatische Ecotechnologie aan dde HZ. Enkele maanden later trad zij toe tot het lectoraat. </br>Lies werkt aan het AquaSPICE project, door het operationele werk te ondersteunen en data te analyseren voor de case study Dow Terneuzen en Dow Böhlen. De focus van het AquaSPICE-project ligt op het hergebruik van waterstromen in de procesindustrie. In een pilot met verschillende waterzuiveringstechnologieën worden waterstromen behandeld om ze herbruikbaar te maken. Daarnaast is zij betrokken bij het TKI wetland-project door voornamelijk gegevens te analyseren die tijdens het onderzoek zijn verzameld. die tijdens het onderzoek zijn verzameld.)
  • Lizet van Elzakker  + (Lizet is sinds maart 2021 officemanager biLizet is sinds maart 2021 officemanager bij HZ Nexus. Na het afronden van haar master Maatschappijgeschiedenis aan de Erasmus Universiteit, heeft zij verschillende ondersteunende functies vervuld in het middelbaar en hoger onderwijs. Bij HZ Nexus ondersteunt Lizet de accountmanagers in de voorbereiding van grote projecten, verzorgt ze de communicatie en begeleidt ze de stagiaires. Gastvrij en betrokken staat ze altijd klaar om collega’s te helpen. HZ-breed zet zij zich daarnaast in door haar bijdrage aan de werkgroep OnBoarding en haar kartrekkersrol binnen de projectgroep Diversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid.iversiteit, Inclusie en Gelijkwaardigheid.)
  • Loek van der Linde  + (Loek is in 2018 afgestudeerd als Software Loek is in 2018 afgestudeerd als Software Engineer aan de opleiding HBO-ICT op de HZ, na een omweg te hebben gemaakt van Kunstmatige Intelligentie en Taalwetenschap aan de Universiteit Utrecht. Na zijn diploma aan de HZ is hij aan de slag gegaan als docent bij de opleiding.</br></br>In 2022 rondde hij de master Software Engineering af aan de Open Universiteit. In de opleiding HBO-ICT is Loek in alle studiejaren betrokken: van het zetten van de eerste stapjes in programmeren tot het begeleiden van afstudeerders.</br>In het lectoraat Data Science wordt Loek ingezet vanwege zijn kennis van software engineering en deep learning. Daar werkt hij aan projecten waarbij vraag is naar data engineering van grote hoeveelheden data, waarna die data gebruikt wordt om complexe modellen te ontwikkelen.</br>Een voorbeeld is het project AIRTuB waarbij met een drone naar windturbines op zee gevlogen wordt. Eenmaal aangekomen, inspecteert de drone met camera’s en sensoren de turbinebladen op kleine schade en erosie.</br>Een ander voorbeeld is het fieldlab Autonoom Varen waarin een taxibootje volledig autonoom door de haven van Vlissingen vaart. Een groot aantal sensoren en camera’s verzamelt data, op basis waarvan de boot zelf beslist welke actie te ondernemen, zodat de passagiers veilig op hun bestemming aankomen.sagiers veilig op hun bestemming aankomen.)
  • Jethro Waanders  + (Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed consectetur efficitur nulla, et finibus neque mollis non. Sed nec justo eu ipsum euismod congue. Quisque eu ullamcorper purus, ut volutpat ante. Morbi non diam ut enim consequat ornare et id nunc. Nulla facilisi. Sed viverra risus non orci volutpat viverra. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nunc euismod, sapien in molestie vulputate, mi neque fringilla lorem, sit amet tincidunt tellus elit ac lectus. In non porta felis, ut ultricies libero. In cursus volutpat sem id imperdiet. Phasellus sit amet lorem et massa volutpat tincidunt quis sed quam. Nunc et felis dolor. Sed interdum velit eu egestas porttitor.. Sed interdum velit eu egestas porttitor.)
  • Erik van der Tier  + (Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adLorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse sed erat elementum, varius sem et, rutrum lacus. Suspendisse potenti. Nunc tincidunt quis purus non mollis. Phasellus at arcu est. Fusce vulputate commodo mauris eu hendrerit. Integer velit quam, iaculis sed pulvinar a, aliquet sollicitudin purus. Aliquam id auctor justo.llicitudin purus. Aliquam id auctor justo.)
  • Lotte Julia Bouwman  + (Lotte Julia Bouwman is sinds maart 2022 weLotte Julia Bouwman is sinds maart 2022 werkzaam als onderzoeker bij de onderzoeksgroep Aquaculture in Delta Areas.</br></br>Ze deed haar bachelor aan Leiden University College en studeerde af met een master in Marine Biology aan de Universiteit van Amsterdam na meerdere onderzoeken naar onder meer palingkweek aan de WUR en zoöplanktongenetica bij Naturalis.</br>Inmiddels zijn twee van haar scripties gepubliceerd als wetenschappelijk artikel. Na haar studie heeft ze ervaring opgedaan bij Kingfish Zeeland als junior-productiebioloog.</br>Lotte Julia doet onderzoek voor meerdere projecten. Zo is ze onderdeel van het onderzoek naar zilte teelten en oesterkweek in Waterdunen, werkt ze met lokale kwekers voor oesterbroedprojecten en is ze betrokken bij een Erasmus+ project naar RAS in onderwijs.en Erasmus+ project naar RAS in onderwijs.)
  • Lotte Niemeijer  + (Lotte Niemeijer studeerde in 2019 af met eLotte Niemeijer studeerde in 2019 af met een master in Marine Sciences en ging aan de slag als onderzoeksassistent bij Wageningen Marine Research in Yerseke.</br></br>Sinds 2021 is ze werkzaam bij de onderzoeksgroep Aquaculture in Delta Areas. Hier richt ze zich voornamelijk op projecten met betrekking tot de optimalisatie van near-shore schelpdier- en zeewierteelttechnieken.</br>Ze werkt samen met lokale kwekers en begeleidt studenten bij hun onderzoeksprojecten.idt studenten bij hun onderzoeksprojecten.)
  • Luc Verschuren  + (Luc behaalde in 2005 zijn master Algemene Luc behaalde in 2005 zijn master Algemene Economie aan de Universiteit van Tilburg.</br></br>Tussen 2005 en 2020 was hij werkzaam, als (senior)onderzoeker en projectleider bij het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Sinds 2021 is hij werkzaam als senior-onderzoeker bij HZ Kenniscentrum Zeeuwse Samenleving. Luc heeft affiniteit met sociaaleconomische vraagstukken en staat in zijn kracht bij samenwerking en vernieuwing.jn kracht bij samenwerking en vernieuwing.)
  • Lukas Papenborg  + (Lukas Papenborg is docent-onderzoeker bij Lukas Papenborg is docent-onderzoeker bij het de onderzoeksgroep Resilient Deltas van de HZ.</br></br>Hij is gespecialiseerd in ruimtelijke vraagstukken in deltagebieden met speciale aandacht voor de integratie van watermanagementissues in complexe verstedelijkingsprocessen wereldwijd.</br>Lukas heeft Stedenbouwkunde en Watermanagement gestudeerd aan respectievelijk de TU Delft en Universiteit van Antwerpen. Binnen de onderzoeksgroep onderzoekt hij de verbindende rol van de ruimtelijke ordening voor een veerkrachtige delta. Naast zijn werk bij de onderzoeksgroep geeft hij les en begeleidt hij studenten in hun onderzoeksprojecten. hij studenten in hun onderzoeksprojecten.)
  • Maarten den Hollander  + (Maarten den Hollander is docent Bouwkunde en onderzoeker bij het lectoraat Biobased Bouwen.)
  • Maarten van Oeveren  + (Maarten van Oeveren is docent bij het lectMaarten van Oeveren is docent bij het lectoraat Supply Chain Innovation. Hij heeft een bachelor in Werktuigbouwkunde en Bedrijfskunde. </br></br>In het bedrijfsleven heeft hij nieuwe hightech-producten ontwikkeld en vermarkt, zoals geavanceerde communicatiecentrales voor militaire eenheden, zelfrijdende vrachtwagens en geautomatiseerde productielijnen voor woningen. </br>Maarten heeft een eigen adviesbedrijf waarmee hij bedrijven en overheden adviseert om het energieverbruik en CO2 terug te dringen. Daarnaast ontwikkelt hij een vlagmolen en is hij voorzitter en oprichter van energiecoöperatie TholenSolar.</br>Voor het lectoraat heeft hij de minor Automated Vehicles in Logistics ontwikkeld. Hij werkt daarnaast aan de opzet van een project voor realisatie van zelfvarende pontjes.t voor realisatie van zelfvarende pontjes.)
  • Mareike Millner  + (Mareike Millner is als junior-onderzoeker Mareike Millner is als junior-onderzoeker betrokken bij regionale en (inter)nationale gezondheidsprojecten van de lectoraten Healthy Region en Ouderenzorg. </br></br>Zij was onder meer betrokken bij Interreg Monument, Interreg TICC en de preventieakkoorden van de gemeenten Goes en Middelburg. </br>Mareike heeft een bachelor in European Public Health en een master in Leadership and Governance in European Public Health van de Universiteit Maastricht. Zij is gepassioneerd over kwalitatief (praktijkgericht) onderzoek dat zich richt op kwetsbare groepen, zoals minderheden, mensen met psychosociale problematiek en ouderen.met psychosociale problematiek en ouderen.)
  • Maria van Schaik  + (Maria is docent-onderzoeker bij de onderzoMaria is docent-onderzoeker bij de onderzoeksgroep Water Technology. Zij studeerde in 2014 af op Water Management aan HZ University of Applied Sciences en ging verder met een master Watertechnologie aan de Wetsus Academy.</br></br>Na het behalen van haar masterdiploma heeft zij haar stage en eindscriptie uitgevoerd met betrekking tot Nereda®, een afvalwaterzuiveringstechnologie ontwikkeld door Royal HaskoningDHV. In haar scriptie focust ze op het terugwinnen van alginaatachtige exopolysacchariden uit Nereda®, overtollig slib via membraanfiltratie.a®, overtollig slib via membraanfiltratie.)
  • Marianna Ansiliero de Oliveira Coelho  + (Marianna Ansiliero de Olivieira Coelho is Marianna Ansiliero de Olivieira Coelho is coördinator van het lectoraat Biobased Bouwen.</br></br>Ze is Braziliaanse en gepassioneerd bezig met civiele techniek en de zoektocht naar nieuwe materialen voor de bouw. Haar interesse in onderzoek begon tijdens haar bachelor Civiele Techniek toen ze als stagiaire deel uitmaakte van een onderzoeksgroep en later tijdens haar afstudeerscriptie.</br>Nadat haar enthousiasme voor onderzoek was geïnitieerd, ging ze verder met een master in Structural Engineering. Daarna sloot ze een PhD af die ze deels in Brazilië en Duitsland maakte in hetzelfde gebied. Ze werkte vervolgens zeven jaar aan een onderzoeksuniversiteit in Brazilië. Ze is dankbaar voor de mogelijkheden om te werken aan verschillende onderwerpen, zoals bamboeconstructies, gerecycled beton en membraanconstructies.</br>Marianna werkte aan onderzoeksprojecten waarbij ze materialen testte in het laboratorium en numeriek rekende en simuleerde. Deze combinatie kan het begrip en gedrag van constructiematerialen versnellen.</br>De overstap naar HZ kwam voort uit de wens om dichter bij bedrijven en industrieën te werken. Helaas kwamen sommige onderzoeken die ze in Brazilië had ontwikkeld niet bij de industrie en eindgebruiker terecht. Door onderzoek te doen aan een hogeschool kan ze samenwerken met bedrijven aan onderzoeksprojecten en eindproducten ontwikkelen. Op dit moment is haar doel om de hoeveelheid cement in beton te verminderen en te zoeken naar alternatieven voor beton. Ook doet ze onderzoek naar het gebruik van natuurlijke vezels als vervanging voor grind en zand en als wapening voor bouwmaterialen. zand en als wapening voor bouwmaterialen.)
  • Marieta Rosendaal  + (Marieta Rosendaal is docent-onderzoeker biMarieta Rosendaal is docent-onderzoeker bij het lectoraat Excellence and Innovation in Education.</br></br></br>“Children do not care how much you know, until they know how much you care.” - Theodore Roosevelt (1858-1919)</br></br></br>Marieta heeft Pedagogische wetenschappen en Onderwijskunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen gestudeerd en zich extra verdiept in leerproblematiek. Voor meer verdieping en extra uitdaging tijdens de studie heeft ze ook aan de Universiteit van Oulu en de Universiteit van Lapland in Finland gestudeerd. </br></br>Na verschillende stages in binnen- en buitenland werd ze docent Pedagogiek aan HZ University of Applied Sciences. Hier geeft ze verschillende cursussen aan studenten Pedagogiek, begeleidt ze studenten bij hun afstudeeronderzoek en ontwikkelt ze mee aan het curriculum. </br></br>Marieta geeft om het welzijn van kinderen en is ervan overtuigd dat een kind kan leren, als het lekker in zijn vel zit. Dat zie je terug in de onderzoeken waar ze als docent-onderzoeker bij betrokken is. Zo volgt ze voor een flankerend onderzoek naar Samen onderzoekend werken in regionale netwerken (NRO) een onderzoek naar taalontwikkeling en de preventie van laaggeletterdheid in Rotterdam-Zuid. Ook is ze projectleider van een onderzoek naar de meerwaarde van pedagogen in de klas, waarin pedagogen worden geïntroduceerd in basisschoolteams om via interdisciplinaire samenwerking tegemoet te komen aan de ontwikkelingsbehoeften van alle leerlingen.ntwikkelingsbehoeften van alle leerlingen.)
  • Marije Noordhoek  + (Marije Noordhoek is betrokken bij meerdereMarije Noordhoek is betrokken bij meerdere projecten van HZ Kenniscentrum Kusttoerisme. </br>Ze heeft onder meer onderzoek gedaan naar de invloed van corona op de toeristische sector en was betrokken bij projecten zoals het strandonderzoek Schouwen-Duiveland en het onderzoek naar de invloed van toerisme op de leefbaarheid.e invloed van toerisme op de leefbaarheid.)
  • Marijke Greijdanus-Vennik  + (Marijke werkt bij het lectoraat ExcellenceMarijke werkt bij het lectoraat Excellence and Innovation in Education en is betrokken bij onderzoek dat zich richt zich op het aanwakkeren van de ondernemende houding van studenten en docenten.</br></br>Ze is afgestudeerd aan Nyenrode Business University met een master Fiscaal Recht. Hiervoor deed zij onderzoek naar de belastingdruk van een- en tweepersoonsverdieners.</br>Aan de Universiteit van Amsterdam behaalde ze haar master Leraar eerstegraads Algemene Economie en Bedrijfseconomie. Hiervoor deed ze onderzoek naar hoe leerlingen in het voortgezet onderwijs bedrijfseconomie ervaren. Marijke vindt het belangrijk dat individuen hun sterke kanten kunnen benutten en daar de ruimte voor krijgen.n benutten en daar de ruimte voor krijgen.)
  • Marijn Heeren  + (Marijn is docent-onderzoeker bij het lectoraat Biobased Bouwen.)
  • Mariska Polderman  + (Mariska Polderman-Karreman houdt zich binnMariska Polderman-Karreman houdt zich binnen het Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren bezig met projectmanagement en communicatie rondom de lopende projecten. Ook is ze betrokken bij de minor Innovatie in het mkb. Als projectleider van het Europese project FACET is zij verantwoordelijk voor het algehele projectmanagement.</br></br>Haar eigenschappen zijn het goed kunnen plannen en organiseren, verbindend, resultaatgericht, dienstverlenend en ondernemend. Haar expertise ligt op het vlak van projectmanagement en communicatie.lak van projectmanagement en communicatie.)
  • Marjan de Smit  + (Marjan de Smit studeerde Algemene sociale Marjan de Smit studeerde Algemene sociale wetenschappen aan de Universiteit Utrecht en werkt sinds 1996 voor de GGD Zeeland.</br></br>Als beleidsadviseur voor de openbare geestelijke gezondheidszorg heeft ze in nauwe samenwerking met de Zeeuwse gemeenten en zorgaanbieders projecten geïnitieerd en uitgevoerd die zijn gericht op preventie en monitoring van geestelijke gezondheidsproblemen en de organisatie van vangnetzorg.</br>In 2017 heeft Marjan haar focus verlegd naar kennisontwikkeling. Deelname aan de minor Fit for the Future zorgde naast kennis over systeemtheoretische benaderingen ook voor de nodige handvatten om bij complexe, maatschappelijke vraagstukken een aanpak te ontwikkelen.</br>Op dit moment werkt Marjan als onderzoeker en projectleider, voor zowel de GGD als de onderzoeksgroep EVM in verschillende Europese projecten: I-KNOW-HOW, HAIRE en EMPOWERCARE. Binnen deze projecten en met de Solidarity University als vaste partner werkt ze aan thema’s als sociale ongelijkheid, participatie en empowerment en altijd vanuit de grondbeginselen van sociale innovatie. Marjan beschikt over de nodige expertise en competenties om producten en diensten in co-creatie met direct betrokkenen te ontwikkelen.tie met direct betrokkenen te ontwikkelen.)
  • Maurice Kriatkow  + (Maurice Kriatkow werkt sinds januari 2020 Maurice Kriatkow werkt sinds januari 2020 als projectleider en onderzoeker bij onderzoeksgroep Supply Chain Innovation.</br></br>Hij heeft meer dan twintig jaar werkervaring in Supply Chain Management en heeft in de afgelopen tien jaar vanuit diverse invalshoeken binnen de triple helix van onderwijs, overheid en ondernemers gewerkt aan maatschappelijke en complexe uitdagingen.</br>Hij heeft een passie voor innovatie binnen het logistieke domein en weet hoe onontgonnen de weg naar vernieuwing kan zijn. Door zijn multilevel en disciplinaire aanpak ontstaan nieuwe inzichten. Daardoor leren mensen van elkaar en ontstaan nieuwe, duurzame logistieke concepten voor de vragen van morgen.</br>Binnen het HZ-lectoraat Supply Chain Innovation ligt zijn focus op het programma Dare2Share waarvan hij projectleider is. Dare2Share heeft als doelstelling de vernieuwingskracht en het Human Capital-niveau van het Zeeuwse midden- en kleinbedrijf te helpen versterken.den- en kleinbedrijf te helpen versterken.)
  • Meisam FarrokhiFar  + (Meisam Farrokhifar heeft een Ph.D. in ElekMeisam Farrokhifar heeft een Ph.D. in Elektrotechniek aan de Polytechnische Universiteit van Milaan, Italië. Momenteel is hij docent-onderzoeker bij de onderzoeksgroep Delta Power. Meisam richt zich op het ontwikkelen van technologische hulpmiddelen die innovatie stimuleren om de grote uitdagingen van energiesystemen aan te pakken. Zijn werk omvat onder meer het creëren van nieuwe wiskundige modellen en hulpmiddelen om de systeemefficiëntie te verbeteren, met expertise in optimalisatie van duurzame energiesystemen, distributienetwerken, energieopslag en gebouwprestaties. Voorafgaand aan zijn huidige functie was Meisam zowel academisch staflid als senior ingenieur, waarbij hij sinds 2007 ervaring opdeed in de sector rondom energiesystemen. Daarnaast is hij senior lid van het Institute of Electrical and Electronics Engineers (IEEE).ectrical and Electronics Engineers (IEEE).)
  • Margot Tempelman  + (Met strategisch inzicht, ervaring en met mMet strategisch inzicht, ervaring en met mijn passievolle vermogen om mensen bij elkaar te brengen werkt Margot aan een breed scala onderzoeken binnen de toeristische sector. </br>Zowel lokaal, regionaal als Europees. Met veel plezier geef ik leiding aan het team HZ Kenniscentrum Kusttoerisme.an het team HZ Kenniscentrum Kusttoerisme.)
  • Margot Tempelman  + (Met strategisch inzicht, ervaring en met mMet strategisch inzicht, ervaring en met mijn passievolle vermogen om mensen bij elkaar te brengen werk ik aan een breed scala onderzoeken binnen de toeristische sector. Zowel lokaal, regionaal als Europees. Met veel plezier geef ik leiding aan het team HZ Kenniscentrum Kusttoerisme. Eigenschappen: Inspireren, motiveren en verbinden.appen: Inspireren, motiveren en verbinden.)