Deze pagina biedt een eenvoudige bladerinteractie voor het vinden van entiteiten met een eigenschap met een bepaalde waarde. Andere beschikbare zoekinteracties zijn de zoekpagina voor pagina-eigenschappen en de zoekopdrachtbouwer.

Op eigenschap zoeken

Een lijst van alle pagina's met de eigenschap "Summary fr" met waarde "Hier vindt u de foto's van de kennisupdate LIVE 2022". Omdat er een beperkt aantal resultaten is, worden ook nabije waarden weergegeven.

Hieronder staan 26 resultaten vanaf #1.

(vorige 50 | volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.


    

Lijst van resultaten

  • Dare2Share  + (Het programma Dare2Share is erop gericht oHet programma Dare2Share is erop gericht om het Zeeuwse midden- en kleinbedrijf in de logistiek te ondersteunen, zodat innovatievraagstukken eerder, beter en sneller worden opgepakt. Het programma wil de vernieuwingskracht van het mkb in Zeeland helpen vergroten en het huidige kennisniveau binnen de ondernemingen op peil houden.au binnen de ondernemingen op peil houden.)
  • Crosscare 2.0  + (Het project CrossCare stimuleert, ondersteHet project CrossCare stimuleert, ondersteunt en versnelt innovaties in de zorg. CrossCare draagt bij aan de ontwikkeling en implementatie van zorginnovaties (product, dienst, concept) door het aanbieden van een zorgproeftuinsetting en beschikt over een fonds waarmee innovatieprojecten kunnen worden ondersteund. CrossCare biedt een toegankelijke weg naar het realiseren van zorginnovatie op grotere schaal. Het is een grensoverschrijdend project van Interreg Vlaanderen-Nederland en ondersteunt zowel op praktisch als financieel gebied. Doordat CrossCare beschikt over acht zorgproeftuinen in Vlaanderen en Nederland, kunnen zorginnovaties getest en doorontwikkeld worden door eindgebruikers. Slimmer Leven vormt samen met haar leden één van de acht zorgproeftuinen waarbinnen getest kan worden door MKB-bedrijven.nnen getest kan worden door MKB-bedrijven.)
  • Dementievriendelijk Zeeland  + (Het project Dementie fase 2 is het vervolgHet project Dementie fase 2 is het vervolg op het eerste, [[File:Dementievriendelijk Zeeland verslag fase 1.pdf|verkennende Dementie fase 1 project]]. De kern van fase 2 is hetzelfde als in fase 1, maar de insteek wordt verbreed. Verbreding in de zin dat we een beweging op gang gaan brengen naar een duurzame, dementievriendelijke samenleving waarin continue van elkaar wordt geleerd en die geleerde lessen worden gedeeld.erd en die geleerde lessen worden gedeeld.)
  • Field Lab Autonomous Shipping  + (Het project Field Lab Autonomous Shipping Het project Field Lab Autonomous Shipping realiseert een open innovatiesysteem waarin kennisinstellingen, de overheid, logistieke sector, toeristische sector en technologieleveranciers gezamenlijk innoveren en experimenteren met autonome schepen om kennis op te bouwen over de toepassing van digitale technologieën, zoals kunstmatige intelligentie en robotica. Samenwerking op het thema autonome scheepvaart is in Nederland nog niet eerder door zo'n breed consortium uitgevoerd.der door zo'n breed consortium uitgevoerd.)
  • Klimaatadaptatie Zeeland  + (Het project Klimaatadaptie Zeeland realiseHet project Klimaatadaptie Zeeland realiseert klimaatinnovatieplatformen in de wijken Westerzicht in Vlissingen en Dauwendaele in Middelburg. Binnen deze platforms innoveren en experimenteren bewoners, kennisinstellingen, overheden, NGO’s en het bedrijfsleven met klimaatadaptatie voor het behoud en verbeteren van de leefbaarheid in woonwijken, een klimaatbestendige ecologie en biodiversiteit en gesloten watercycli. en biodiversiteit en gesloten watercycli.)
  • Lerend Netwerk Biobouwers  + (Het project Lerend Netwerk Biobouwers wil Het project Lerend Netwerk Biobouwers wil een innovatieve, praktijkgerichte onderwijsmethode voor de bouwsector ontwikkelen. Hierin staan bio-circulaire materialen, ecologisch systeemdenken en 21e-eeuwse vaardigheden centraal. De opleiding Bouwkunde en het lectoraat Biobased Bouwen van de HZ zijn betrokken bij het Interreg V-project.zijn betrokken bij het Interreg V-project.)
  • Living Lab Autonoom Transport Zeeland  + (Het project Living Lab Autonoom Transport Het project Living Lab Autonoom Transport Zeeland ontwikkelt een open innovatiesysteem waarin logistieke bedrijven, technologieaanbieders voor autonome voertuigen, wegbeheerders en kennisinstellingen gezamenlijk innoveren en experimenteren met autonome voertuigen met mixed traffic in real-life logistieke operaties en op de openbare weg.ogistieke operaties en op de openbare weg.)
  • MONUMENT  + (Het project MONUMENT wil de last van manteHet project MONUMENT wil de last van mantelzorgers van mensen met dementie verminderen door professionele en structurele ondersteuning van mantelzorgers en het gebruik van op maat gemaakte technologische oplossingen. Het project heeft tot doel de veerkracht en het doorzettingsvermogen van de mantelzorgers te versterken, zodat mensen met dementie langer thuis kunnen blijven. De mantelzorger wordt erkend als de hoofdrolspeler van een effectieve en geïntegreerde dienstverlening aan PLWD.en geïntegreerde dienstverlening aan PLWD.)
  • ReAshore  + (Het project ReAshore (Resilient AnthropogeHet project ReAshore (Resilient Anthropogenic Shores) kijkt naar de interactie tussen kustlandschap en de mens. Een onderdeel hiervan is kijken naar hoe bezoekers de kust gebruiken en hier zal de focus van ons aandeel op liggen. Wanneer komen bezoekers, wat doen ze en hoe verspreiden zij zich? Deze vragen willen wij beantwoorden.zich? Deze vragen willen wij beantwoorden.)
  • SARCC  + (Het project SARCC gaat over waterveiligheid in gebieden om de Noordzee.)
  • VOLTA Voedselkweek op zee  + (Het project VOLTA Voedselkweek op zee: naaHet project VOLTA Voedselkweek op zee: naar een laagtrofische aquacultuur heeft een looptijd van vier jaar (januari 2023-december 2026) en wordt gefinancierd door het Regieorgaan SIA binnen de regeling Praktijkkennis voor Voedsel en Groen: Duurzaam marien ondernemen.dsel en Groen: Duurzaam marien ondernemen.)
  • Buitendijkse Maatregelen  + (Het project buitendijkse maatregelen heeftHet project buitendijkse maatregelen heeft als doel een laagdynamisch intergetijdengebied te creëren met een areaal van in totaal 57 hectare. Door het aanleggen van extra strekdammen en het ophogen van de bestaande wordt beoogd om bestaande veenrijke slikken geleidelijk te laten opslibben.ke slikken geleidelijk te laten opslibben.)
  • Ecologische veerkracht  + (Het project wil onder meer de kennisbasis over ecologische veerkracht vergroten in de Zuidwestelijke delta door gebruik te maken van Building with Nature.)
  • DZH Overleven met kanker  + (Het project ‘Overleven met Kanker’ wil bijHet project ‘Overleven met Kanker’ wil bijdragen in de ontwikkeling van de eigen kracht van mensen die kanker krijgen door naar de kwaliteit van de informatievoorziening te kijken. Goede informatie op het goede moment, op de goede manier gebracht en met de goede inhoud helpt mensen om met kanker om te gaan, zowel psychisch, lichamelijk als sociaal.</br></br>De groep focust daarbij op vier onderwerpen:</br># de patiënt meer centraal stellen in het zorgpad door de ervaringen van patiënten een plek te geven;</br># mensen die zelf kanker hebben gehad (ervaringsdeskundigen) een rol geven in het andere mensen leren omgaan met kanker (copingstrategieën bij mensen);</br># ontsluiten en up to date houden van een sociale kaart met wat er is in Zeeland op het gebied van kanker te vinden is, zowel voor mensen die kanker hebben, hun naasten en professionals;</br># informatie over handelingsperspectieven voor patiënten via deze kennisbank ontsluiten. patiënten via deze kennisbank ontsluiten.)
  • Project Kaaienroute Middelburg  + (Het project ‘herinrichting Kaaienroute’ isHet project ‘herinrichting Kaaienroute’ is een burgerparticipatieproject van de gemeente Middelburg. Een groep burgers uit de omgeving heeft samen het idee en de opzet over de vernieuwing van een voorheen erg drukke weg op zich genomen. Door de aanleg van een nieuwe rondweg is er ruimte gekomen voor een vernieuwing van de oude Kaaienroute. De projectgroep heeft zich hiervoor over een aantal onderwerpen gebogen, zoals: verkeer, groen en veiligheid.</br>Dit onderzoek richt zich op de ervaringen die de burgers van de projectgroep hebben ondervonden. Het doel hiervan is om de ervaringen van deze samenwerking tussen burgers en overhead te gebruiken bij volgende projecten. De gemeente is van plan om vaker burgers te betrekken bij projecten die rechtstreeks de belangen van burgers raken. Verder wenst de gemeente antwoord te krijgen op de vraag hoe bij burgerparticipatieprojecten een grotere reactiegroep gecreëerd kan worden.grotere reactiegroep gecreëerd kan worden.)
  • Een Samenspelend Zeeland  + (Het reisdoel voor deze reis is EEN SAMENSPELEND ZEELAND. De deelnemers werden uitgenodigd hierover na te denken in het spel.)
  • Strandonderzoek Schouwen-Duiveland  + (Het strand is één van de belangrijkste toeHet strand is één van de belangrijkste toeristische troeven voor Schouwen-Duiveland en in de Agenda Toerisme 2018-2026 zijn allerlei ideeën benoemd om deze troef verder te versterken. Maar wat wil de gast? In opdracht van Vereniging Strandpaviljoenhouders Schouwse Kust (VSSK) en gemeente Schouwen-Duiveland doet HZ Kenniscentrum Kusttoerisme onderzoek naar de wensen, behoeften en ervaringen van Schouwse strandbezoekers.n ervaringen van Schouwse strandbezoekers.)
  • Verkennen Kleine Stellepolder als Waterbergingslocatie  + (Het vergroten van het waterbergend vermogen van Evides.)
  • Gratis kinderopvang Zeeuws-Vlaanderen  + (Het verschil in welvaart en gezondheid tusHet verschil in welvaart en gezondheid tussen Zeeuws-Vlaanderen en andere regio’s wordt steeds groter. Dit wordt mede veroorzaakt door de uitstroom van Zeeuws- Vlaamse kinderen in de grensstreek naar de Belgische kinderopvang en onderwijs. Het gevolg is een disbalans in de samenleving. Dit project zet zich in om het groeiende probleem van de huidige disbalans in de Zeeuws-Vlaamse samenleving en de invloed van gratis kinderopvang inzichtelijk te maken en een brede basis te leggen voor de argumentatie van gratis kinderopvang in Zeeuws-Vlaanderen. Deze studie verschaft inzicht in de voordelen en bezwaren van gratis kinderopvang, hierbij zal er gericht worden gekeken naar de effecten op de verschillende stakeholders.effecten op de verschillende stakeholders.)
  • Landschapsuitvoeringsplan Entree Terneuzen  + (Het versterken van de kwaliteit van landschap, natuur en de samenhang tussen ruimtelijke en landschappelijke plannen en de vraag naar concrete projecten.)
  • Landschapsuitvoeringsplan Assenede  + (Het versterken van de kwaliteit van landschap, natuur en de samenhang tussen ruimtelijke en landschappelijke plannen en de vraag naar concrete projecten.)
  • Schelphoek monitoring  + (Het verzorgen van een evaluatierapportage Het verzorgen van een evaluatierapportage van de Schelphoek vooroever-verdediging </br></br>Research type: desk analysis </br></br>Research level: graduation bachelor thesis project</br></br>Prerequisite: interesse in morfologie, sediment, en ecologie. Het analyseren van grote hoeveelheden data, mogelijk met GIS, vormt een belangrijk onderdeel van dit project. een belangrijk onderdeel van dit project.)
  • Brede welvaart in de Zeeuwse gemeenten  + (Het welzijn van inwoners wordt niet alleenHet welzijn van inwoners wordt niet alleen beïnvloed door materiele welvaart, maar ook door andere zaken zoals gezondheid, hoeveelheid (buurt)contact, het milieu en mobiliteit. Deze bredere kijk op welvaart noemen we ‘brede welvaart’. Ons dashboard geeft een beeld van de brede welvaart in de gemeenten en wijken van Zeeland en biedt een startpunt voor een breed maatschappelijk gesprek.nt voor een breed maatschappelijk gesprek.)
  • Metingen  + (Hier plaatsen we jaarlijks de metingen van de gemeente Veere. Jaarlijks energieverbruik en duurzame opwekking gekoppeld aan het percentage energie.)
  • Past Student Assignments  + (Hier vind je een overzicht van studentenopHier vind je een overzicht van studentenopdrachten op het gebied van Watertechnologie die eerder door studenten zijn uitgevoerd op Stage-, Minor- en Afstudeerniveau.</br>Helaas zijn deze opdrachten niet meer beschikbaar, maar kijk op de pagina "Huidige Studentenopdrachten" om te zien wat er nog beschikbaar is en controleer de startdatum zodat je niets mist!troleer de startdatum zodat je niets mist!)
  • Inrichten van de website  + (Hierin komen de onderdelen van de nieuwe website te staan. De content kan alvast toegevoegd worden.)
  • Re-use materials from old buildings  + (High-quality reuse of materials coming from an old building and a circular energy installation)
  • Digitalisering in het toeristisch mkb  + (Hoe digitaal is jouw bedrijf? Ontdek wat de mogelijkheden van digitaliseren zijn en hoe je ermee aan de slag gaat. Let’s talk digital.)
  • Leven in Zeeland 2021  + (Hoe ervaren inwoners de kwaliteit van leven in Zeeland nu en wat zijn hun verwachtingen voor de toekomst? In het rapport Leven in Zeeland 2021 wordt in zeven thematische vensters antwoord gegeven op deze vraag.)
  • Onbenut arbeidspotentieel  + (Hoe groot is het onbenut arbeidspotentieel in Zeeland? Wat zijn de kenmerken van deze mensen? Deze vragen worden beantwoord in dit onderzoek naar het onbenut arbeidspotentieel in Zeeland, op basis van de Enquête Beroepsbevolking.)
  • OLmK Netwerkverdieping  + (Hoe kan het netwerk van de patiënt worden versterkt zodat mensen in het netwerk de patiënt kunnen helpen maar ook dat zij zelf hulp kunnen ontvangen?)
  • Koester de paradox!  + (Hoe kan ik de principes van FftF toepassen op de grote financiële tekorten in het sociaal domein, met name in de uitvoering van de Jeugdwet? Welke kerncompetenties van Facilitator of Change kan ik hierbij inzetten?)
  • Leven in Zeeland 2021  + (Hoe kijken Zeeuwen naar het wonen, werken en leven in de provincie? Bekijk de video voor een korte impressie van het onderzoek, verdiep je in de thematische vensters of download het volledige rapport.)
  • Leven in de Bevelanden  + (Hoe kijken inwoners van de Bevelanden aan Hoe kijken inwoners van de Bevelanden aan tegen hun leefomgeving en het wonen, werken en leven in de regio? En in hoeverre verschilt dit met de rest van Zeeland? Dit onderzoek biedt een cijfermatige scan van thema's zoals kwetsbaarheid, arbeid, bereikbaarheid, wonen, milieu, en verbondenheid en vertrouwen. Daarnaast geeft het denkrichtingen mee om de brede welvaart in de Bevelanden te vergroten.de welvaart in de Bevelanden te vergroten.)
  • Meer doen met digitalisering  + (Hoe kun je digitale technologie inzetten om bepaalde processen binnen jouw bedrijf efficiënter, duurzamer of veiliger te maken?)
  • Brede welvaart in de Zeeuwse gemeenten  + (Hoe staat het met de kwaliteit van wonen, werken, leven en de leefomgeving in de Zeeuwse gemeenten? Ons dashboard presenteert cijfers over brede welvaart per gemeente, vergelijkt gemeenten onderling en brengt wijkverschillen in kaart.)
  • Vraagstuk Beroepsinnovatie  + (Hoe vergroot ik ouderparticipatie?’, ‘Kunnen we onze patiënten op een andere manier voorlichten over hun psychiatrische aandoening?’ ‘Wat.. Hoe.. Maar wanneer….?’ Studenten Pedagogiek en Social Work denken graag met jou mee!)
  • Impuls Zeeland: [Webinar vrijetijdssector] Stedelijk toerisme  + (Hoe verleiden we gasten om ook eens naar de Zeeuwse steden te gaan? In het webinar ‘Stedelijk toerisme’ vertelt het HZ Kenniscentrum Kusttoerisme over de uitkomsten van het onderzoek naar stedelijk toerisme in Zeeland.)
  • Breindiversiteit   + (Hogescholen staan voor de uitdaging van inHogescholen staan voor de uitdaging van inclusief onderwijs waarbinnen iedere student zich veilig voelt en kan floreren. Daarbij wordt niet langer uitgegaan van ‘Wat heeft deze student?’ maar van ‘Wat heeft deze student nodig?’. Het project Breindiversiteit heeft onderzocht hoe hogeschooldocenten, -studenten en studieloopbaancoaches naar inclusief onderwijs kijken, hoe zij dit ervaren en wat hun behoeften zijn op dit gebied.n en wat hun behoeften zijn op dit gebied.)
  • Building with a wooden support structure  + (Hotel Jakarta Amsterdam has a unique 30-meter high wooden main supporting structure. Beams, columns, ceilings and window frames are done in natural wood with FSC or PEFC certification)
  • Whitepaper - Financing the circular Economy in the Tourism Sector  + (How Can Tourism SMEs Use Reward-Based Crowdfunding to Finance Circular Solutions?)
  • Communicating waste processing  + (How do you communicate your circular economy efforts to your guests?)
  • Publication whitepaper  + (How local authorities can support small-medium size tourism enterprises in coastal destinations in six strategic steps. Read our white paper)
  • Whitepaper - Circular Tourism and support from local authorities  + (How local authorities can support small-medium size tourism enterprises in coastal destinations in six strategic steps.)
  • Traffic - security park ZLM  + (How to design the park circularly? High ambitions: make visiting the park an experience.)
  • Hulst  + (Hulst)
  • INCASE  + (INCASE develops knowledge, innovative applINCASE develops knowledge, innovative applications and pilots on key enabling automation technologies for the future I4.0. INCASE will deliver 10 thematic demonstration trajectories on those key enabling automation technologies for smart factories and green technologies for smart homes and factories. The demonstration actions will inspire practicing engineers towards new products and new production methodologies. The intermediary organisations will actively create awareness on the future I4.0.</br></br>One of the focus-areas of this project is Smart Homes. This report describes the state-of-the-art with the partner organisations of this topic.</br></br>Please cf. below for the sub-reports, produced by the INCASE partners:-reports, produced by the INCASE partners:)
  • Tweede cursus Gastheer van het Landschap voor Grenspark Groot-Saeftinghe  + (IVN organiseert dit voorjaar voor de tweedIVN organiseert dit voorjaar voor de tweede keer de cursus ‘Gastheer van het Landschap’. De cursus is geschikt voor geïnteresseerde ondernemers die het Grenspark een warm hart toedragen of zich betrokken voelen bij toerisme en recreatie in het gebied, zoals verblijfsaccommodaties, horecagelegenheden, agrotoerisme, natuurgidsen en producenten van lokale streek- en hoeveproducten.nten van lokale streek- en hoeveproducten.)
  • Op iets  + (Iets)
  • Centree VisPluis Collection day  + (If you walk along the coast you have probaIf you walk along the coast you have probably seen blue plastic threads scattered on the beaches. This plastic threads are called “Vispluis” and if you pay attention you will see them all over the coastline of Zeeland.</br>The cultural foundation Centree from Zierikzee wants to raise awareness about the VisPluis problem. Together with the artist Kainoosh Gerami, they will create an art piece from this VisPluis. They want you to join as they organise VisPluis collection events on 10 more different locations along the North Sea coast. </br>To support this great initiative, we organise an additional collection day in Vlissingen on the 29th November. We will meet in front of Panta Rhei at the Nollestrand at 13:00 o’clock. Rhei at the Nollestrand at 13:00 o’clock.)