Deze pagina biedt een eenvoudige bladerinteractie voor het vinden van entiteiten met een eigenschap met een bepaalde waarde. Andere beschikbare zoekinteracties zijn de zoekpagina voor pagina-eigenschappen en de zoekopdrachtbouwer.

Op eigenschap zoeken

Een lijst van alle pagina's met de eigenschap "Summary nl" met waarde "In deze Toepassingssessie zijn er spanerse Rijke Plaatjes gepresenteerd.". Omdat er een beperkt aantal resultaten is, worden ook nabije waarden weergegeven.

Hieronder staan 26 resultaten vanaf #1.

(vorige 50 | volgende 50) (20 | 50 | 100 | 250 | 500) bekijken.


    

Lijst van resultaten

  • Leerdoel 3: Focus op het proces en niet op de uitkomst.  + (Ik denk eigenlijk altijd in oplossingen. HIk denk eigenlijk altijd in oplossingen. Het heeft te maken met mijn aanleg en vorming. Jaren heb ik in de uitvoering gezeten. Meestal zie ik snel wat er aan de hand is en heb mijn oordeel klaar. Hier ligt mijn grote valkuil. </br></br>Mijn aard is bovendien om gelijk duidelijk te zijn en geef graag aan wat wel en niet kan. Bovendien vraagt mijn functie als toezichthouder dat ik geen zigzagkoers vaar maar consequent ben. </br></br>Ik pas de PQR-methode steeds meer toe en richt me eerst voornamelijk op het proces van het gesprek. Ik vind het nog steeds moeilijk om de uitkomst even ‘los’ te laten. </br></br>Onlangs had ik een mooi voorbeeld. Een nieuwe bewoner heeft een huis en een zomerhuis gebouwd. Tijdens het proces van vergunnen is duidelijk afgesproken dat alle vervoermiddelen op eigen terrein geparkeerd moeten worden. De bewoner heeft ruimte over en zijn tuin ingericht met veel parkeergelegenheid. </br></br>Het gekke is dat hij in de openbare ruimte alsnog ongevraagd twee parkeerplaatsen heeft gerealiseerd. Dus ik er op af. ‘Ik zie dat u …………….’.</br></br>Wat, Hoe en WAAROM. Het WAAROM boeide mij. De bewoner gaf aan dat de ruimte er toch was en dat hij veel familie had die verderop woonden. En dat de toegang tot zijn perceel te smal is. </br></br>Een ander voorbeeld heb ik uitgewerkt met de PQR-methode. Het voorbeeld betreffende het vervangen van de waterleiding met een kleinere diameter en minder aangesloten brandkranen. We hebben het als casus gebruikt met de groep. Ik heb het verder uitgewerkt. Zie de bijlage.heb het verder uitgewerkt. Zie de bijlage.)
  • Toepassingssessie 5  + (Ik heb een pdca gemaakt van de eerdere casIk heb een pdca gemaakt van de eerdere case van mij waarin de drank- en horecavergunning niet verleend kan worden omdat de bestuurders/ondernemers van een horecabedrijf niet voldoen aan de eisen uit de Drank-en Horecawet. Ik heb hierin ook gelijk de verantwoordelijkheden genoemd.k gelijk de verantwoordelijkheden genoemd.)
  • Toepassing PQR methode  + (Ik heb niet direct contact met burgers. Wel met leveranciers en interne klanten. Op advies van Petra gaan Jeroen Vreeke en ik samen optrekken om de methode toe te passen op interne klanten.)
  • Eerste sessie  + (Ik heb wat geleerd.)
  • Implementation Process  + (Implementation Process.)
  • Netwerkborrel vrijetijdssector  + (Impuls Zeeland nodigt u uit voor een netweImpuls Zeeland nodigt u uit voor een netwerkborrel. Om de start van het seizoen te vieren organiseert zij op 6 maart een netwerkborrel voor de sector. Met een speciaal welkom van Gedeputeerde Dick van der Velde. Ontmoet collega-ondernemers, vergroot uw netwerk en deel ideeën. Meldt u aan op de website www.impulszeeland.nl. u aan op de website www.impulszeeland.nl.)
  • Inspiratietour langs toeristische ondernemers  + (Impuls Zeeland organiseert op 19 mei een inspiratietour om te kijken hoe ondernemers in Zeeland werken aan de toekomst van hun bedrijf.)
  • Bijeenkomst: Bouwen met toekomst!  + (In 2016 stelde de Rijksoverheid zichzelf dIn 2016 stelde de Rijksoverheid zichzelf de ambitie ‘Nederland Circulair in 2050’. Iets wat hard nodig is gezien de groeiende afvalberg, opwarming van de aarde en het tekort aan grondstoffen. Om deze ambitie te verwezenlijken dient ook de verblijfsrecreatie zijn steentje bij te dragen.</br></br>Op dinsdag 3 oktober jl. organiseerden RECRON, Impuls Zeeland en Kenniscentrum Kustroerisme een inspiratiebijeenkomst in de silo van Rothuizen Architecten in Middelburg over circulair bouwen in de verblijfsrecreatie.circulair bouwen in de verblijfsrecreatie.)
  • Omvang toerisme in Zeeland 2018  + (In 2018 vonden maar liefst 18,6 miljoen ovIn 2018 vonden maar liefst 18,6 miljoen overnachtingen plaats in Zeeland! De gemeente Schouwen-Duiveland telde het grootste aantal overnachtingen, net iets meer dan de gemeente Veere. De gemeente Reimerswaal telde het kleinste aantal overnachtingen. Het aantal overnachtingen is gebaseerd op de inkomsten toeristenbelasting en forensenbelasting van Zeeuwse gemeenten en op aanvullende berekeningen van Kenniscentrum Kusttoerisme. Hierdoor is nu een compleet beeld ontstaan van het toerisme in alle Zeeuwse gemeenten, in tegenstelling tot 2017, toen er nog sprake was van ontbrekende informatie voor verschillende gemeenten. Deze verschillen in acht genomen is zichtbaar dat het aantal overnachtingen in Zeeland met 3,5% is gegroeid.achtingen in Zeeland met 3,5% is gegroeid.)
  • Hoe kijken inwoners van Zeeland aan tegen toerisme?  + (In 2019 deed HZ Kenniscentrum KusttoerismeIn 2019 deed HZ Kenniscentrum Kusttoerisme daar voor het eerst onderzoek naar. In 2022 hebben we het onderzoek herhaald. Tijdens onze Kennisupdate LIVE op 16 februari gaven we al een sneak preview van de eerste resultaten. De volledige rapportage lees je vanaf nu op onze website.pportage lees je vanaf nu op onze website.)
  • Peiling voor Zeeuwse ondernemers in de vrijetijdssector  + (In 2020 hebben wij regelmatig onderzoek geIn 2020 hebben wij regelmatig onderzoek gedaan naar de impact voor ondernemers. In 2021 zijn de gevolgen voor ondernemers nog altijd groot, alhoewel de aandacht hiervoor wat op de achtergrond lijkt te raken. Welke gevolgen heeft de voortdurende crisis voor uw bedrijf? Welke hulp heeft u nodig?voor uw bedrijf? Welke hulp heeft u nodig?)
  • Pilot showcase circular accommodation  + (In July, the circular dike suites opened at Camping & Villapark de Paardekreek, one of the partners in project FACET.)
  • Workshop 2  + (In Workshop 2 kwam vooral het Wederzijds begrip (mutual understanding) naar voren. Ik heb meer geleerd over het herkennen en erkennen van elkaars Wereldbeelden. Ook heb ik meer geleerd over de Soft Systems Methodology en de PQR formule.)
  • Workshop 3  + (In Workshop 3 is de PQR-formule weer aan bod gekomen en hebben we kennis gemaakt met Kritische Vragen. Ook de wereldbeelden kwamen weer naar voren.)
  • Verdere groei toerisme in Zeeland in 2019, vooral in schouderseizoenen  + (In Zeeland groeide het aantal overnachtingIn Zeeland groeide het aantal overnachtingen afgelopen jaar met 6,4% tot 11,2 miljoen, en ook het aantal gasten nam met 4% toe. Doordat het aantal overnachtingen sterker steeg dan het aantal gasten, nam de gemiddelde verblijfsduur per gast toe. Dat blijkt uit cijfers die het CBS vandaag publiceerde. Kenniscentrum Kusttoerisme, onderdeel van HZ University of Applied Sciences, heeft een en ander op een rij gezet en samen met VVV Zeeland geanalyseerd. De groei van het toerisme heeft met name plaatsgevonden in het vroege voorseizoen (maart/april) en het naseizoen (september tot en met december). Daarmee zet de trend door dat de schouderseizoenen sneller groeien dan het hoogseizoen. Dit is een ontwikkeling waar Zeeland als bestemming al enige jaren op inzet, zoals met de marketingcampagnes van VVV Zeeland.met de marketingcampagnes van VVV Zeeland.)
  • Juridische problemen en geschillen in de regio  + (In Zeeland heeft één op de acht inwoners iIn Zeeland heeft één op de acht inwoners in de afgelopen vier jaar te maken gehad met een ingrijpend (juridisch) probleem of geschil. Het merendeel zoekt hulp om te komen tot een oplossing, maar er bestaat ook een groep inwoners die geen juridische stappen zet of alles zelf probeert op te lossen. Op verzoek van Samen Recht Vinden Zeeland deden wij dit onderzoek. De resultaten worden op 23 juni gepresenteerd tijdens het congres ‘Springtij in het Recht’ (Middelburg).res ‘Springtij in het Recht’ (Middelburg).)
  • Onze sector onder de journalistieke loep  + (In de afgelopen maanden hadden onderzoeksjIn de afgelopen maanden hadden onderzoeksjournalisten veel aandacht voor een specifieke ontwikkeling binnen onze toeristische sector: de transformatie van campings met jaarplaatsen naar parken met vakantiewoningen. Het is een ontwikkeling die vanuit vele perspectieven kan worden bekeken. Als Kenniscentrum proberen we oog te hebben voor al deze verschillende perspectieven en deze waar mogelijk met cijfers en onderzoek te onderbouwen.k met cijfers en onderzoek te onderbouwen.)
  • Aquatuur: Start onderzoek in Moerbekepolder  + (In de afgelopen maanden heeft HZ KenniscenIn de afgelopen maanden heeft HZ Kenniscentrum Ondernemen & Innoveren samen met lectoraat Resilient Deltas een literatuurstudie gedaan naar het waarderen van nature based solutions en ecosysteemdiensten. Voor het Interregproject Aquatuur bekijken we welke niet-technische barrières er zijn bij het implementeren van nature based solutions. Vanaf april gaan we aan de slag met een casus in de Moerbekepolder (Oost-Vlaanderen). Er worden interviews afgenomen bij de stakeholders in de regio om inzicht te krijgen in het gebruik van het gebied en de mogelijkheden voor de toekomst. Denk hierbij aan lokale overheden, natuurorganisaties, boeren en recreatieve verenigingen. Vervolgens werken we via drie workshops naar een waardemodel toe waarin de ecosysteemdiensten op een efficiënte manier samenkomen met het gebruik van het gebied. Daarbij besteden de onderzoekers continu aandacht aan de niet-technische barrières (wetgeving, draagvlak, financiering, etc.) die de stakeholders gedurende het proces aantreffen. stakeholders gedurende het proces aantreffen.)
  • Workshop 1  + (In de eerste workshop hebben we uitleg gekIn de eerste workshop hebben we uitleg gekregen over het gehele proces en is ook besproken welke competenties belangrijk zijn voor de gemeente Veere. Er is ook gepraat over de veranderende rol van de gemeente met het oog op de Omgevingswet en de participatie en kregen we een eerste kennismaking met het begrip "rijk plaatje" en gingen we hiermee aan de slag.plaatje" en gingen we hiermee aan de slag.)
  • Terugblik maart: inspiratie over verduurzaming  + (In de maand maart hebben wij op verschillende manieren aandacht besteedt aan verduurzaming in de toeristische sector. Bekijk onze items en vindt de inspiratie die bij jou past.)
  • Afsluiting re-integratietraject (S17)  + (In de praktijk bestaan er veel verschillende manieren waarop een re-integratietraject kan worden afgesloten.)
  • Week van de Circulaire Economie: circulair bouwen in toeristische sector  + (In de week van de circulaire economie heeft Gedeputeerde Jo-Annes de Bat aan Camping Schippers de eerste voucher uitgereikt om circulair te bouwen. De voucher maakt onderdeel uit van het project ‘Circulaire Beleving’.)
  • Kansen voor waterrecreatie  + (In de zomer van 2020 heeft Projectbureau Vrolijks, met medewerking van HZ Kenniscentrum Kusttoerisme, daarom onderzoek gedaan naar de waterrecreant in Zeeland anno 2020: wie zijn de nieuwe gasten en kunnen we hen behouden voor de toekomst?)
  • Impuls Zeeland: [Webinar vrijetijdssector] Circulair beleven  + (In december 2017 startte het project ‘CircIn december 2017 startte het project ‘Circulair beleven’. Een project waarin de Zeeuwse verblijfsrecreatie kennis maakte met circulair bouwen als duurzaam alternatief voor de traditionele bouw. Nu, drie jaar later, sluit het project en kijken we naar wat er allemaal binnen het project is gebeurd. Wie zijn er aan de slag gegaan met circulair bouwen? Welke lessen zijn geleerd? Hoe kijken ondernemers nu tegen circulair bouwen aan? En hoe gaan we nu verder?lair bouwen aan? En hoe gaan we nu verder?)
  • Toepassingssessie 1  + (In deze Toepassingssessie werd ons uitgelegd hoe de opbouw van de cursus is en hoe het portfolio werkt.)
  • Toepassingssessie 6  + (In deze Workshop deed een ondernemer zijn verhaal over hoe hij het verloop van het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente Veere vindt gaan. Na zijn verhaal stelden wij vragen.)
  • Workshop 6  + (In deze Workshop een korte terugblik naar tools en theorie tot dusverre, een toelichting stand van zaken Omgevingswet, Casussen: verbinden opgedane kennis en mogelijkheden Omgevingswet en voorbereiding toepassingssessie 6.)
  • Workshop 9  + (In deze Workshop is er een presentatie gegeven over de Omgevingswet (proces) en Omgevingstafel door Quirien en Jeroen de Bree.)
  • Webinar - verschil maken met een duurzaam businessmodel  + (In deze derde en tevens laatste aflevering gaan we met Frank Peeters en Ageeth van Maldegem van HZ kenniscentrum ondernemen en innoveren in gesprek over duurzame businessmodellen.)
  • ethics of care - hoe ver mag je gaan bij vroegsignalering dementie?  + (In deze intervisie bespreken we mijn casusIn deze intervisie bespreken we mijn casus "ingrijpen bij 'niet-pluis' gevoelens dementie bij ouderen, "hoever ga je? Veel inzet is gemotiveerd vanuit de professional die vindt dat ingrijpen nodig is. Hoe ver ga je als overheid en zorgverlener bij het monitoren van burgers/patienten en ingrijpen in hun leven? Hoeveel 'eigen regie' heb je eigenlijk over dit dementieproces? </br>Daarbij vraag ik me af wat ik in deze situatie zou kunnen betekenen voor deze medemens. Hoe richten we onze samenleving in zodat mensen met deze ziekte zo lang mogelijk vanuit eigen regie kunnen verder leven? Wat moet daarvoor gebeuren en wanneer moet je je daar als professional mee bemoeien? je je daar als professional mee bemoeien?)
  • Toepassingssessie 3  + (In deze sessie is er teruggeblikt naar de oefening uit Workshop 3. Ook hebben we gezamenlijk een casus besproken. De oefening Rake Vragen heb ik uitgewerkt en toegevoegd in deze sessie.)
  • Zeeuwse toerisme podcast - #4 verschil maken met een duurzaam businessmodel  + (In deze vierde en tevens laatste aflevering gaan we met Frank Peeters en Ageeth van Maldegem van HZ kenniscentrum ondernemen en innoveren in gesprek over duurzame businessmodellen!)
  • Workshop 2 pqr-formule  + (In deze workshop hebben we een begin gemaaIn deze workshop hebben we een begin gemaakt met het toepassen van de pqr-formule (wat, hoe en waarom) en is uitgelegd dat wanneer je een complex vraagstuk krijgt of een moeilijk gesprek hebt je de pqr-formule als handvat gebruiken. De pqr-formule is ook bij een praktijkvoorbeeld toegepast.s ook bij een praktijkvoorbeeld toegepast.)
  • Workshop 5  + (In deze workshop hebben we het gehad over de plan, do, check en act, pdca-cyclus. Hoe gaan we om met de verschillende rollen die er zijn en de daarbij horende verantwoordelijkheden.)
  • Workshop 6  + (In deze workshop is het interne proces m.bIn deze workshop is het interne proces m.b.t. de Omgevingswet besproken. Eenvoudige zaken kunnen via de snel service worden afgehandeld. Complexe zaken komen bij het intaketeam terecht. Het intaketeam beoordeelt het initiatief in de breedte, op thema's en interbestuurlijk. De bedoeling is een integrale, korte en krachtige analyse waarbij een eindoordeel wordt gegeven of het initiatief haalbaar is of niet.ven of het initiatief haalbaar is of niet.)
  • Workshop 3 kritische vragen  + (In deze workshop kregen we als opdracht omIn deze workshop kregen we als opdracht om -in kleine groepjes- de cultuur van de gemeente Veere te beschrijven en aan te geven hoe deze in de loop der jaren is veranderd. Verder zijn de kritische/rake vragen besproken waarmee je de wereldbeelden van de ander kan verkennen en kan komen tot verschillende oplossingen in een complexe situatie.ende oplossingen in een complexe situatie.)
  • Item Omroep Zeeland: Toeristenseizoen van start  + (In dit item vertelt collega Diana Korteweg Maris bij Omroep Zeeland meer over de verwachtingen voor komend toeristisch seizoen.)
  • Aanpak  + (In diverse zoekmachines, zoals Google SchoIn diverse zoekmachines, zoals Google Scholar, de mediatheek van de HZ, databases PubMed en Web of Science zal gezocht worden naar relevante (semi)-wetenschappelijke literatuur op enkele of een combinatie van zoektermen zoals: </br>Nederlands: </br>(("gratis kinderopvang" OR "gratis kinderopvang voor iedereen" OR "gratis kinderopvangbeleid" OR "kinderopvangsubsidies" OR "kinderopvangtegemoetkoming" OR "kinderopvangcheques") AND ("ouderlijke werkgelegenheid" OR "moederlijke werkgelegenheid" OR "vaderlijke werkgelegenheid" OR "arbeidsparticipatie van ouders" OR "gezinswelzijn" OR "ouderlijk welzijn" OR "kinderontwikkeling" OR "sociale ontwikkeling" OR "educatieve ontwikkeling" OR "gemeenschapsontwikkeling" OR "leefbaarheid")). </br></br>Engels: </br>(("free childcare" OR "free early childhood education" OR "free preschool" OR "universal preschool" OR "childcare subsidies" OR "childcare grants" OR "childcare vouchers" OR "childcare policies") AND ("parental employment" OR "maternal employment" OR "paternal employment" OR "parental labor force participation" OR "family wellbeing" OR "parental wellbeing" OR "child development" OR "social development" OR "educational development" OR "community development" OR "neighborhood development" OR "livability")).</br>Tevens zal er gebruik worden gemaakt van de sneeuwbalmethode, waarbij er wordt gekeken naar de bronvermelding in relevante artikelen om zo andere data te vinden en data worden verzameld via professionals in het vakgebied.</br></br>De data zullen worden getoetst op betrouwbaarheid en relevantie. Zo worden van iedere bron kritisch de abstracts doorgelezen om na te gaan of deze passen binnen de scope van het onderzoek en wordt er gekeken naar de validiteit van het onderzoek. Welke artikelen er uiteindelijk geïncludeerd worden en welke niet, wordt opgenomen in de eindrapportage met de daaraan verbonden reden.</br>Voor de analyse van de verzamelde data zijn drie onderzoekers betrokken. Zij houden frequente kalibratiesessies om de verzamelde informatie af te stemmen of deze 1) binnen de scope van het project vallen en, 2) welke inzichten de verzamelde data oplevert op de hoofd en deelvragen van dit onderzoek. de hoofd en deelvragen van dit onderzoek.)
  • De vraag achter de vraag vinden.  + (In een gesprek/overleg met een burger of oIn een gesprek/overleg met een burger of ondernemer merk je soms dat je niet alle informatie krijgt of dat men -om verschillende redenen- niet alles vertelt. De niet-vertelde informatie kan essentieel zijn voor je antwoord of het besluit. Hoe krijg je dat boven water?</br>Een goede sfeer in het gesprek is dan belangrijk, hoewel je een bepaald wantrouwen ten opzichte van de overheid niet altijd weg kunt nemen. Je hebt als ambtenaar een machtspositie, omdat de burger/ondernemer alleen bij jou terecht kan.</br>Algemene wijze les van de PQR-techniek: bereid een gesprek voor en zorg dat je tijd hebt voor die voorbereiding.g dat je tijd hebt voor die voorbereiding.)
  • Tweede spoor traject (S15)  + (In een tweede spoor traject kijk je naar mogelijkheden die er voor jou zijn om bij een andere werkgever passend werk te vinden.)
  • Groeiende behoefte aan meer informatie over risico’s  + (In februari 2021 is Panel Zeeland (voorheen: ZBpanel) bevraagd over risicobeleving, informatiebehoefte en zelf-/samenredzaamheid rond gevaar.)
  • Terugblik februari: inspiratie over toeristische mobiliteit  + (In februari is er binnen het Aanjaagprogramma Innovatie Vrijetijdssector op verschillende manieren aandacht besteed aan toeristische mobiliteit. Op zoek naar inspiratie over dit thema? Bekijk het overzicht en vind de inspiratie die bij u past.)
  • Afronding Europees project MOVE  + (In het Interreg-project MOVE hebben het HZ Kenniscentrum Kusttoerisme en partners uit Nederland, België, Duitsland, Denemarken en Engeland onderzoek gedaan naar innovatieve, duurzame mobiliteitsinitiatieven voor landelijke gebieden.)
  • Onderzoeksresultaten Z-GRID project  + (In het Z-GRID project deed HZ University of Applied Sciences onderzoek naar de energiemanagementsystemen toegepast op Camping Weltevreden. In dit item bespreken ze de resultaten.)
  • Toerisme in Nederland (én Zeeland) groeit in de eerste helft van 2018  + (In het eerste half jaar van 2018 groeide hIn het eerste half jaar van 2018 groeide het aantal overnachtingen van Nederlandse en buitenlandse gasten in Nederland met 5%. In totaal brachten 21 miljoen gasten bijna 51,2 miljoen nachten in logiesaccommodaties door. Zowel het aantal Nederlandse (+5%) als het aantal buitenlandse gasten (+6%) groeide ten opzichte van het eerste half jaar van 2017. De stijging van het totaal aantal overnachtingen is ook in Zeeland goed te zien, waar het aantal overnachtingen in de eerste zes maanden groeide met 6% naar ruim 4 miljoen. Dat blijkt uit recente en voorlopige cijfers van het CBS uit de Statistiek Logiesaccommodaties.CBS uit de Statistiek Logiesaccommodaties.)
  • Vragenlijst data-gebruik bedrijven  + (In het kader van het aanjaagprogramma vrijetijdssector voert het HZ-lectoraat Data Science in samenwerking met HZ Kenniscentrum Kusttoerisme een onderzoek uit naar het gebruik van data binnen de vrijetijdssector.)
  • In gesprek over: duurzame verdienmodellen  + (In het nieuwste webinar van Impuls Zeeland spreken we Harm Ijben (HZ Kenniscentrum Kusttoerisme) en Ageeth van Maldegem (HZ Kenniscentrum Ondernemen en Innoveren) over duurzame bedrijfsmodellen.)
  • Partneroverleg Smart Services Bridge  + (In het partneroverleg van SSB (Smart ServiIn het partneroverleg van SSB (Smart Services Bridge) van 13 mei 2022 heeft onze collega Frank Peeters toegelicht hoe hij in de komende maanden wil onderzoeken hoe de verschillende projectpartners grensoverschrijdend samenwerkten in diverse innovatie- en valorisatietrajecten. Hij zal hierbij in het bijzonder aandacht besteden aan de co-creatietechnieken die onderzoekers aanwendden in hun communicatie met collega-kennisinstellingen enerzijds en bedrijven uit Vlaanderen en Zeeland anderzijds.</br><br></br>Graag delen wij de onderzoeksopzet en tijdslijn met u.</br><br></br>Klik [https://projectenportfolio.nl/wiki/index.php/PR_00371 hier] voor meer informatie over het SSB-project en de bijdrage hieraan van het Kenniscentrum voor Ondernemen & Innoveren.aan van het Kenniscentrum voor Ondernemen & Innoveren.)
  • Nieuws over PROFIT  + (In het project PROFIT proberen wij met big data experimenten, service design en persoonlijk innovatie-advies ondernemers in toerisme verder te helpen. Lees hieronder over de actuele stand van zaken.)
  • Relatie met de werkgever verandert (S14)  + (In het tweede ziektejaar controleert het UWV strenger en kijkt ze mee naar jouw re-integratiedossier. De relatie met je werkgever kan hierdoor veranderen.)